Două tabere de limba engleză la Oxford, oferite gratuit în cadrul Mirunette Language Competition

Două tabere de limba engleză la Oxford, oferite gratuit în cadrul Mirunette Language Competition

by February 14, 2014 0 comments

mirunetteMirunette International Education a dat startul concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, editia a II-a, organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti, la 1 februarie 2014. Marile premii oferite elevilor sunt 2 tabere educationale la Universitatea Oxford, in topul celor mai prestigioase institutii de invatamant superior din lume!

Concursul se adreseaza tuturor elevilor cu varste intre 10 si 17 ani (prima categorie: 10-13 ani, a doua categorie: 14-17 ani), participarea fiind gratuita. Mirunette International Education indeamna toti parintii si profesorii sa raspunda acestei provocari, incurajand copiii sa se inscrie la concursul national de limba engleza, pentru sansa de a castiga o tabara internationala la Oxford! Primele doua etape ale concursului se desfasoara online, astfel incat elevii din intreaga tara pot participa. Profesorii de limba engleza care sustin cei mai multi elevi la inscrierea in concurs, vor putea participa gratuit ca insotitori de grup in taberele de limba engleza!

Prima etapa a concursului Mirunette Language Competition consta in completarea unui formular de inscriere online si raspunsul la 3 intrebari scurte si se desfasoara intre 1 februarie si 31 martie 2014. A II-a etapa, intre 16 aprilie si 15 mai 2013, include testul de limba engleza si realizarea unui eseu online. A III-a etapa a concursului consta in intervievarea celor 40 de finalisti, iar in data de 1 iunie 2014, Ziua Copilului, va avea loc festivitatea de premiere, la Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa.

Scopul concursului Mirunette Language Competition este de a  descoperi si recompensa cu premii valoroase, tinere talente in domeniul limbii, literaturii si culturii britanice si mai ales in comunicarea in limba engleza, o conditie foarte utila in orice prezentare internationala.

Finalistii concursului mai pot castiga examene gratuite de limba engleza la British Council, carti de la Editurile Humanitas si Oxford Niculescu, un curs de limba engleza, nivel avansat, de la Eurocor, cursuri de fotografie de la National Photographic, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens si pentru adulti, jocuri video de la Ventum Games si interactive de la Ventum Kids, jucarii creative de la Boribon, bijuterii de argint de la Ilio Boutique si haine de la Kids Plaza.

Mirunette International Education isi propune sa deschida orizontul elevilor spre programe universitare de elita, sa stimuleze competitivitatea, constientizarea rolului educatiei la cele mai inalte standarde si perfectionarea principalei limbi de circulatie internationala, prin participarea in tabere educationale.

„Cu toate multumirile din lume, programul este unul cu totul deosebit. Am fost impresionata de calitatea predarii si materialelor folosite, de profesionalismul personalului si de baza materiala superba. Ceea ce face ca o tabara in Anglia sa fie o experienta unica este, in primul rand, posibilitatea imersiei complete nu doar in limba, cat si in cultura si civilizatia atat de bogate ale acestei tari. Copiii ajung fara efort sa foloseasca resurse de limba de care poate nici nu erau constienti, comunicand fluent si cu placere in limba engleza. De asemenea, obiectivele turistice vizitate in Londra, Oxford, Bath, Bristol completeaza cunostintele pretioase acumulate, creand amintiri durabile.” (Madalina C., profesor insotitor de grup).

”Ideea organizarii concursului Mirunette Language Competition a aparut ca o necesitate de a da o mana de ajutor elevilor valorosi in a se perfectiona atat in conversatia in limba engleza, cat si in comunicare in general. Consiliem elevi pentru aplicatie la Liceu sau Universitate in Marea Britanie si am realizat ce le lipseste: exercitiul de examen in conditii stricte cu respectarea cerintelor, de a face fata unui interviu si de a isi imbunatati conversatia in limba Enlgeza, prin depasirea barierei de exprimare intr-o limba straina. Prin concurs le-am oferit toate acestea, iar prin premiul oferit – atat o recompensa, cat si o experienta unica prin participarea la o tabara educationala de limba engleza de 2 saptamani la Oxford. Impresiile castigatorilor din editia precedenta au fost multumirea noastra si incununarea actiunii concursului.” (Daniela Pavoni, Director General  Mirunette International Education)

Mirunette International Educaton este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara in care limba este vorbita nativ. In 2014, Mirunette International Education sarbatoreste 10 ani de experienta in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru studii. Pentru mai multe detalii, acesati www.mirunette.ro.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.