Elena Udrea: Nu vrem sa facem alianta cu PNL pana nu se pozitioneaza in opozitie

Elena Udrea: Nu vrem sa facem alianta cu PNL pana nu se pozitioneaza in opozitie

by February 20, 2014 0 comments

PD - PITESTI“Nu vrem sa facem o alianta cu PNL-ul, pana nu se pozitioneaza cu fermitate in opozitie. Oricum, in acest moment nu ne intereseaza soarta USL-ului. Ne este  egal daca USL-ul dispare sau nu”, a declarat, miercuri, la Bacau, Elena Udrea. Partidul Miscarea Populara si-a lansat, la Bacau, “Pactul pentru Moldova”, un proiect de dezvoltare pentru ca regiunea Nord-Est  “sa piarda statutul de cea mai saraca regiune din Europa”.

Proiectul prezentat de catre conducerea centrala in fata  reprezentantilor din judetele Moldovei si a massmediei, include perspective optimiste de dezvoltare pe infrastructura, agricultura, industrie, politici fiscale. Proiectul, prezentat ca o solutie pentru iesirea din saracie a Moldovei, nu a produs foarte multe discutii, in cadrul conferintei de presa, in afara unor aprecieri mai colorate din partea conducerii PMP: “Moldova e cu felinarul rosu in regiunile Europei”, a explicat Teodor Baconski.

Intrebata cum un simplu membru de partid – cum s-a autointitulat – are opiniile cele mai ferme si mai articulate in cadrul partidului, Elena Udrea a raspuns: “Pentru ca sa critici uniunea de guvernamant nu trebuie sa ai o neaparat functie”. De precizat ca atat presedintele Eugen Tomac cat si Daniel Funeriu au tinut sa apare pozitia Elenei Udrea in cadru partidului: “Este o onoare pentru noi ca doamna Udrea, unul dintre cei mai puternici politicieni din tara, face parte din Miscarea noastra”, a declarat Eugen Tomac. Udrea nu a dorit sa raspunda précis la intrebarea daca va candida sau nu la alegerile din PMP din luna martie.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.