PC: Liberalii au incercat racolarea unor parlamentari ai partidului nostru

PC: Liberalii au incercat racolarea unor parlamentari ai partidului nostru

by February 28, 2014 0 comments

daniel-constantin-alianta-dintre-psd-pnl-si-pc-singura-optiune-la-momentul-actual-86818[1]Partidul Conservator a luat notă de comunicatul dat publicităţii astăzi de către PNL, în care se fac precizări referitoare la aşa-zise încercări de racolare a unor liberali de către PSD. Citind comunicatul, am constatat, culmea ironiei, că liderii PNL incriminează practici pe care ei înşişi le aplică, fără menajamente, în încercarea de a racola senatori conservatori”, se arată într-un comunicat al PC remis agenţiei MEDIAFAX.

PC susţine că liderul liberal, Crin Antonescu, “i-a invitat la discuţii pe unii senatori ai PC, în încercarea de a-i convinge să se alăture PNL”.

“Din păcate pentru domnia sa, cunoscându-se de acum modul în care îşi respectă cuvântul dat, invitaţia sa a rămas fără răspuns din partea respectivilor senatori PC. Mulţumim colegilor noştri că nu au căzut în acest joc al domnului Antonescu şi că ne-au adus la cunoştinţă acest fapt regretabil. În mod normal, ar trebui ca domnul Antonescu să îşi ceară scuze pentru acest demers”, se mai arată în comunicat.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.