Premierul belgian va oferi mii de inimi din ciocolată de Valentine’s Day

Premierul belgian va oferi mii de inimi din ciocolată de Valentine’s Day

by February 13, 2014 0 comments

Belgium's Prime Minister Yves Leterme addresses a news conference in BrusselsPremierul belgian Elio di Rupo și lideri socialiști vor oferi de Valentine’s Day 100.000 de ciocolate în formă de inimă la Bruxelles și în diverse localități din sudul Belgiei, potrivit EFE.

De Valentine’s Day, militanți și reprezentanți ai Partidului Socialist vor ieși în stradă vineri și pe tot parcursul acestui weekend pentru a le oferi câte o inimă de ciocolată cetățenilor’, a explicat formațiunea politică într-un comunicat. Potrivit acestuia, campania se bazează pe ‘solidaritate, o valoare majoră pentru Partidul Socialist’.

Împreună cu dulciurile, politicienii vor oferi o broșură intitulată ‘Protejați ființele dragi’, care include numerele de telefon ale serviciilor de urgență precum salvarea, pompierii și altele.

Pe lângă Elio di Rupo, la această acțiune vor participa lideri socialiști precum președintele partidului și primar al orașului Charleroi, Paul Magnette, și ministrul pentru afaceri sociale și sănătate Laurette Onkelinx.

Acțiunea se va desfășura la Bruxelles și în alte orașe din sudul țării, printre care Liege, Charleroi, Mons, Arlon și Namur.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.