Radu Stroe: Ma solidarizez cu pozitia adoptata de Tariceanu. Trebuie reanalizata iesirea din USL

Radu Stroe: Ma solidarizez cu pozitia adoptata de Tariceanu. Trebuie reanalizata iesirea din USL

by February 26, 2014 0 comments

SIGURANTA NATIONALA - LEGIVicepreşedintele PNL Radu Stroe a anunţat că se solidarizează cu demersul lui Călin Popescu Tăriceanu, susţinând că este necesară o reanalizare a deciziei Delegaţiei Permanente a PNL în privinţa USL şi că este vorba de o decizie greşită deoarece mai sunt posibile negocieri cu PSD. Toriceanu si-a anuntat decizie de a demisiona din PNL.

“Mă solidarizez cu ieşirea domnului Tăriceanu de astăzi, covingerea mea intimă este că trebuia făcut acest lucru pentru că toţi aleşii locali ai PNL, tot activul de partid al PNL trebuie să ştie de direcţia în care mergem. Este un lucru, sigur că da, care deranjează conducerea partidului, sunt convins de lucrul ăsta, dar în acelaşi timp noi avem obligaţia să spunem aleşilor noştri locali, activului nostru de partid, că este o eroare care s-a produs şi oamenii trebuie să ştie acest lucru. Dacă vor accepta sau nu vor accepta deciziile luate, este o problemă a noastră, a tuturor. Dacă însă vor înţelege haosul în care ne ducem şi ca partid, dar nu ascund faptul că şi instabilitatea guvernamentală poate surveni în perioada imediat următoare, noi suntem responsabili pentru toate lucrurile acestea şi din acest motiv am găsit de cuviinţă să mergem mai departe, să încercăm să facem să meargă USL”, a susţinut Stroe, într-o intervenţie telefonică la un post TV.

El a susţinut că s-a adresat în Delegaţia Permanentă aleşilor locali care sunt membri ai acestui for, precizând că nu ştie dacă au avut informaţia necesară pentru decizia luată.

“Eu cred că este o decizie greşită, evident că ce a hotărât Delegaţia Permanentă până una alta rămâne valabil, datoria noastră este să facem să înţeleagă partidul că drumul e greşit şi să găsim o modalitate ca şi domnul preşedinte Antonescu şi conducerea partidului să reanalizeze, să rediscute în partid, pentru că întotdeauna este o cale de negociere”, a menţionat Stroe.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.