Sedinta de urgenta la PNL. Daniel Chitoiu ar urma sa fie schimbat din functia de ministru de Finante

Sedinta de urgenta la PNL. Daniel Chitoiu ar urma sa fie schimbat din functia de ministru de Finante

by February 6, 2014 0 comments

CRIN ANTONESCU - SIBIUCu o zi inaintea sedintei Delegatiei Permanente a partidului, liberalii cauta solutii pentru ministerul de Interne ramas vacant in urma demisiei lui Radu Stroe dar si inlocuitor pentru ministrul Finntelor Daniel Chitoiu. Surse din interiorul PNL au declarat pentru Hotnews.ro ca ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu ar putea prelua ministerul Finantelor si functia de vicepremier in locul lui Chitoiu.

Locul lui Nicolaescu la Sanatate ar putea fi preluat de Cristian Busoi seful CNAS.

Pentru inlocuirea lui Daniel Chitoiu initial, in partid s-a vorbit despre Klaus Iohannis insa acesta ar fi refuzat sa preia atributiile.

Totodata aceleasi surse sustin ca pentru postul vacant de la Interne a aparut ca varianta si Sorin Frunzaverde. Ca variante pentru portofoliul de la Interne au fost vehiculate si numele liderului grupului PNL de la Camera Deputatilor, George Scutaru, Teodor Athanasiu si presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca.

De asemenea, pe lista remaniabililor PNL ar putea intra si Mariana Campeanu de la ministerul Muncii, post pe care si-l doreste purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.