Sondaj: Increderea populatiei in Guvernul USL a crescut dupa accidentul din Apuseni

Sondaj: Increderea populatiei in Guvernul USL a crescut dupa accidentul din Apuseni

by February 7, 2014 0 comments

usl-intra-in-greva-parlamentara[1]Satisfactia populatiei pentru activitatea Guvernului Ponta a crescut in luna ianuarie, dupa actiunea autoritatilor de salvare a victimelor accidentului aviatic din Apuseni si operatiunile de deszapezire din luna ianuarie, catalogata drept haotica si de catre guvernanti in unele cazuri, releva un sondaj de opinie realizat de CSOP. Potrivit sondajului realizat in perioada 21-28 ianuarie 2014, 18% dintre respondenti s-au declarat mai degraba multumiti sau foarte multumiti de activitatea Guvernului, iar 78% mai degraba sau foarte nemultumiti.

Gradul de satisfactie este, insa, in crestere fata de luna decembrie a anului 2013, cand 17% erau multumiti.

Per ansamblu, insa, satisfactia romanilor fata de Guvernul Ponta a fost in picaj de la 24% in august 2013 pana la 17% in decembrie, astfel incat luna ianuarie 2014 aduce Executivului primul reviriment in perceptia cetatenilor dupa cel putin jumatate de an.

Sondajul a fost realizat chiar dupa accidentul aviatic din Apuseni, din 20 ianuarie, in care si-au pierdut viata studenta Aura Ion si pilotul Adrian Iovan, dupa ce autoritatile guvernamentale au avut nevoie de 6 ore pentru a ajunge la locul tragediei.

De asemenea, activitatile de deszapezire din ultima saptamana a lunii ianuarie au fost crticate chiar de catre unii dintre ministri, fiind demisi sau obligati sa-si dea demisia prefectii de Braila, Buzau, Constanta.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.