Vasile Blaga: Noi nu credem in Crin Antonescu, in PNL. Nu acum

Vasile Blaga: Noi nu credem in Crin Antonescu, in PNL. Nu acum

by February 26, 2014 0 comments

Vasile-Blaga-foto-Agerpres[1]“Nu credem în domnul Antonescu şi în PNL în acest moment”, a declarat Vasile Blaga, preşedintele PDL, fiind întrebat dacă va face alianţă cu PNL, după ruperea USL.”Asistăm astăzi la decesul alianţei PSD-PNL, o alianţă născută din ură, din foarte multă ură şi bazată pe un populism ieşit din comun. Divorţul este foarte urât pentru că de vreo 2-3 săptămâni îşi aruncă vorbe grle unii altora. Mai mult, nu i-am auzit să se certe pentru că le pare rău că au rămas fără locuri de muncă mii de oameni la Oltchim sau din considerente ideologice sau că nu şi-au respectat programul de guvernare sau pe considerente care ţin de măsuri pe care ar fi trebuit să le ia un partid sau altul. Ei s-au certat pentru că unii au simţit că nu vor fi sprijiniţi la alegerile prezidenţiale”, a spus Blaga.

“Asta i-a unit, ura faţă de preşedinte”, a mai precizat preşedintele PDL.

Blaga a prezentat şi un scenariu pentru alegerile prezidenţiale: “Tot ce este dreaptă românească, centru-dreapta, se va uni şi va câştiga alegerile prezidenţiale. Se vor uni toţi în turul doi, dar acela nu va fi Crin Antonescu pentru că nu va intra în turul doi. Eu înţeleg că sunt multe dorinţe. Dintr-odată e un om fenomenal. “Nu a greşit omul acesta, a fost el dus de nas. În rest, a fost băiat bun”. Nu credem lucrurile astea. Cătălin Predoiu va intra în turul doi”.

“PDL nu va lua niciun traseist. Am avut destule oferte, inclusiv de la foşti colegi. Noi nu vom lua niciun traseist, cât sunt eu preşedintele partidului. Nu vrem să creăm astfel de majorităţi. Vom fi în opoziţie cu Puterea, dar nu credem în domnul Antonescu şi în PNL în acest moment. Nu avem niciun motiv”, a mai spus Blaga.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.