Vocea Rusiei: Victor Ianukovici trebuia sa fie mort, dar Dumnezeu ii are in paza pe prosti

Vocea Rusiei: Victor Ianukovici trebuia sa fie mort, dar Dumnezeu ii are in paza pe prosti

by February 26, 2014 0 comments

imagesCA2O0IUBViktor Ianukovici nu a dat ordin trupelor ucrainene sa-i termine pe “discipolii instructorilor americani si britanici” care au luat cu asalt cladirea parlamentului din Kiev, iar presedintele ucrainean ar fi tradat “dintr-o prostie pura, distilata, abjecta”, scrie Vocea Rusiei pe pagina in limba romana. In mod normal, Ianukovici trebuia sa fie deja mort, dar se pare ca Dumnezeu ii are in paza pe prosti (…) Meciul nu s-a incheiat. De fapt, faza fierbinte de-abia incepe”, continua articolul.

“In momentul in care pucistii au incercat sa ia cu asalt cladirea parlamentului, utilizand arme de foc, exista posibilitatea si justificarea perfecta pentru a termina cu ei si trupele ucrainene au aratat de cateva ori ca sunt capabile sa-i termine pe discipolii instructorilor americani si britanici fara niciun fel de problema, ordin sa fie”, scrie cel care semneaza Valentin Mandrasescu, pe Vocea Rusiei, finantata de guvernul de la Moscova.

In opinia semnatarului, “Ianukovici a vrut sa mai faca o tura de tradare, sa mai joace o data la doua capete si sa ramana in doua luntri chiar si atunci cand acest lucru nu numai ca nu era posibil”, iar “Prostia umana este impredictibila. Ianukovici nu a tradat pentru bani (orice pierderi pe care le-ar fi suferit din cauza sanctiunilor vestului ar fi fost compensate facil), nu a tradat pentru a obtine putere (daca nu trada, acum era in continuare presedinte, cu ample puteri conferite de starea de urgenta), ci dintr-o prostie pura, distilata, abjecta”.

“In mod normal, Ianukovici trebuia sa fie deja mort, dar se pare ca Dumnezeu ii are in paza pe prosti si presedintele legitim al Ucrainei (niciuna dintre legile votate de pucisti in parlament, inclusiv ‘reforma constitutionala’, nu au fost semnate de presedinte) a reusit sa fuga din capitala, iar acum se ascunde in sud-estul tarii.

Conform declaratiilor premierului Dmitri Medvedev, Moscova nu recunoaste asa-zisa ‘noua putere’ de la Kiev, conform declaratiilor pucistilor, tara se afla in faliment, iar cateva orase din sudul si estul tarii se pregatesc de rezistenta armata impotriva noii puteri. Meciul nu s-a incheiat. De fapt, faza fierbinte de-abia incepe”, se mai arata in articolul citat.

De altfel, conform descrierii de la inceputul articolului, acesta este doar unul dintr-o serie pe care Vocea Rusiei le va dedica “analizei situatiei din Ucraina. Pe rand, vom analiza aspectele de politica interna, externa, parametrii geopolitici si economici ai tragediei in desfasurare”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.