Blaga: PDL atacă la CC noul Guvern dacă nu va fi asumat un nou program de guvernare

Blaga: PDL atacă la CC noul Guvern dacă nu va fi asumat un nou program de guvernare

by March 4, 2014 0 comments

Vasile-Blaga-foto-Agerpres[1]Grupurile parlamentare ale PDL au decis să atace la CC hotărârea Parlamentului pentru noul Guvern, dacă nu va exista asumarea răspunderii pentru noul program de guvernare, a declarat, marţi, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Blaga a precizat că, dacă până luni nu era niciun motiv de atacare a Guvernului la CC, după ce s-a semnat protocolul între PSD şi UDMR, s-a modificat programul de guvernare.

“De aceea, am luat decizia în grupurile parlamentare reunite să atacăm la CC dacă lucrurile vor continua în această manieră în care îşi vor modifica programul de guvernare prin această înţelegere cu UDMR”, a precizat Blaga.

El a mai spus că nu a vorbit de mult timp cu preşedintele Traian Băsescu, dar că dacă Guvernul îşi asumă răspunderea pe un program de guvernare, nu va exista un motiv de atacare la CC. PDL va vota la vedere împotriva Guvernului în plen, a mai spus Blaga.

Preşedintele Traian Băsescu propune asumarea răspunderii Guvernului pe programul de guvernare, el spunând că se poate face excepţie, prin decizia BP reunite, de la termenul de 5 zile pentru aşteptarea observaţiilor la program şi asigurând că imediat după asumare numeşte miniştrii.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.