Mircea Ionescu Quintus: Daca PNL obtine sub 20% la europarlamentare, va avea o mare problema

Mircea Ionescu Quintus: Daca PNL obtine sub 20% la europarlamentare, va avea o mare problema

by March 18, 2014 0 comments

Ionescu Quintus[1]Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care împlineşte marţi 97 de ani, a venit la şedinţa conducerii partidului, pe care îl consideră familia sa “cea mare”, şi a susţinut că PNL se întăreşte în opoziţie, dar dacă obţine sub 20% la europarlamentare va avea o mare problemă. “Eu îmi doresc sănătate şi aceeaşi sănătate o doresc şi PNL. Numai că PNL e mult mai sănătos decât mine, deşi e mai bătrân cu vreo 60 de ani decât mine. Am venit aici pentru că mă simt în mijlocul colegilor mei ca în cea de-a doua familie, aşa am socotit întotdeauna PNL, că e familia mea cea mare. Atât cât pot, la vârsta asta foarte înaintată, înţeleg să-mi fac datoria şi să mergem cu partidul acesta care e într-adevăr istoric şi va reuşi să treacă peste toate dificultăţile de moment”, a declarat Quintus.

El a fost întrebat ce sfat are pentru liberali, care s-ar afla într-o situaţie delicată deoarece au trecut recent în opoziţie.

“Situaţia asta delicată am trăit-o de când mă ştiu în PNL, că mai mult în opoziţie am fost decât la putere. Pentru partid e mai bine să fim în opoziţie, ne întărim mai mult, când suntem la guvernare ne ocupăm de alte treburi decât de cele ale partidului. Nu socotesc că e o situaţie dificilă, e un moment pe care sunt sigur că îl vom trece şi – aşa cum spunea şi preşedintele partidului – dacă nu luăm 20% ne ducem acasă”, a răspuns seniorul PNL.

De asemenea, el a fost întrebat dacă apreciază că Antonescu va putea să câştige alegerile prezidenţiale.

“E prea devreme, acum suntem în martie, să apreciez ce se va întâmpla în octombrie – noiembrie. Dacă va candida Crin Antonescu – depinde de el – înseamnă că are şanse şi, dacă se va întâmpla acest lucru, vom avea un preşedinte al ţării aşa cum ni-l dorim toţi”, a afirmat preşedintele de onoare al PNL.

El a menţionat că sfatul său pentru Antonescu este să aibă răbdarea şi puterea pe care a avut-o şi el de când este membru al PNL.

Quintus a primit în momentul în care a ajuns la reuniunea PNL un coş cu trandafiri albi şi un tablou.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.