Adrian Sârbu: Informatiile publicate de televiziunile de stiri nu sunt reale. Nu se fac perchezitii la Pro TV

Adrian Sârbu: Informatiile publicate de televiziunile de stiri nu sunt reale. Nu se fac perchezitii la Pro TV

by April 1, 2014 0 comments

imagesCA0L03V1Informatiile privind investigarea lui Adrian Sarbu pentru evaziune fiscala si derularea unor perchezitii la locuinta sa, difuzate de RTV, B1 si alte televiziuni de stiri, “nu sunt reale”, declara Adrian Sarbu, citat de Mediafax. Potrivit lui Sarbu, “RTV, B1 si alte televiziuni de stiri au informat opinia publica marti ca as fi investigat pentru evaziune fiscala de 20 de milioane de euro si ca la locuinta mea se fac perchezitii”.

Acesta a mai spus ca, “fiind acasa la ora difuzarii informatilor, m-am pregatit cu emotie, cafele, fructe si lichioruri sa-i intalnesc pe cei anuntati la televiziunile de stiri. Cautandu-i in toata casa si negasindu-i, a trebuit sa accept ca suntem in 1 aprilie si ca RTV, B1 si altii isi doresc faima pe care si-a dobandit-o in anii comunismului fictivul Radio Erevan”.

  • El s-a referit la mai multe anunturi facute marti de posturile de stiri, potrivit carora el ar fi vizat in cadrul perchezitiilor desfasurate de politie la mai multe firme si locuinte din Bucuresti si Ilfov, la persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala.

Separat, si Parchetul Tribunalului Bucuresti a aratat, intr-un comunicat de presa, ca “Urmare a informatiilor aparute in mass-media si in vederea unei corecte informari, facem precizarea ca perchezitiile efectuate in data de 01.04.2014 nu vizeaza locuinta numitului Sarbu Adrian si nici sediul Pro TV din Bucuresti, b-dul Pache Protopoescu, nr. 109, sectorul 2”. Reprezentantii de comunicare ai Pro TV declarasera, in prealabil, pentru HotNews.ro ca la aceasta companie nu au loc perchezitii.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.