Daniel Constantin: Faptul că politicieni la nivel înalt, inclusiv Basescu, investesc în agricultura, e motiv de mândrie

Daniel Constantin: Faptul că politicieni la nivel înalt, inclusiv Basescu, investesc în agricultura, e motiv de mândrie

by April 25, 2014 0 comments

daniel-constantin-alianta-dintre-psd-pnl-si-pc-singura-optiune-la-momentul-actual-86818[1]Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat, la JOCURI DE PUTERE, că românii trebuie să investească în agricultură. “Faptul că politicieni de vârf din conducerea statului, chiar şi preşedintele României, investesc în agricultură e un motiv de mândrie”, a spus Constantin.”Investiţi în agricultură. Este domeniul care are cea mai importantă sursă de finanţare din fonduri europene”, a declarat Constantin.

Întrebat dacă i-a dat acest sfat şi lui Băsescu, Constantin a răspuns: “Nu, nu i-am dat acest sfat. Nu am fost întrebat, dar i-aş fi dat acest sfat. Pentru mine, dincolo de discuţia cu Nana, faptul că politicieni de vârf din conducerea statului, chiar şi preşedintele României, investesc în agricultură e un motiv de mândrie, ca ministru al Agriculturii”.

“Dacă cineva scoate din context această declaraţie, credeţi-mă că vă sună domnul Voiculescu la miezul nopţii”, a fost replica lui Rareş Bogdan.

“Eu îmi asum toate declaraţiile pe care le fac. Şi o spun încă o dată: agricultura reprezintă cu adevărat cel mai important motor de creştere, în zilele noastre şi cred că în perspectivă de acum înainte. Am încercat multe, dar iată că ne-am întors la agricultură şi începem să câştigăm pariul”, a răspuns Daniel Constantin.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.