Deputatul Bogdan Diaconu le cere alegatorilor maghiari sa nu voteze UDMR

Deputatul Bogdan Diaconu le cere alegatorilor maghiari sa nu voteze UDMR

by April 28, 2014 0 comments

diaconu_bogdan_1Deputatul PSD Bogdan Diaconu lansează un atac foarte dur la adresa aliaţilor UDMR de la guvernare, pe care îi acuză de „jocuri murdare” şi de „destabilizarea zonelor” în care trăiesc maghiarii. Mai mult, el le cere maghiarilor să voteze cu PSD la alegerile europarlamentare. Fac un apel către toţi alegătorii maghiari să boicoteze alegerile europarlamentare şi să împiedice astfel UDMR să acceadă în Parlamentul European pentru că această formaţiune a pornit pe drumul fără întoarcere al extremismului, militând deschis şi pe toate căile pentru autonomie teritorială. Dezideratul anti-statal al UDMR va produce haos în zonele locuite de voi, cetăţenii români de etnie maghiară”, spune Diaconu pe blogul său de pe platforma “Adevărul”.

“Cetăţeni români de etnie maghiară, nu mai fiţi părtaşi la jocurile murdare ale UDMR care nu aduc niciun beneficiu comunităţii maghiare, ci doar propriilor baroni”, a adăugat Diaconu.

Totuşi, pentru ca maghiarii să nu rămână acasă în ziua alegerilor, deputatul PSD le indică şi cu cine ar fi mai bine să voteze.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.