Gigi Becali si-a inceput munca la Academia de Fotbal a lui Hagi. El beneficiaza de un regim de detentie semi-deschis

Gigi Becali si-a inceput munca la Academia de Fotbal a lui Hagi. El beneficiaza de un regim de detentie semi-deschis

by April 29, 2014 0 comments

gigi_becali[1]Gigi Becali, condamnat la 3 ani si jumatate din inchisoare si incarcerat la penitenciarul Poarta-Alba, a inceput de luni sa lucreze la Academia de fotbal a lui Gica Hagi, nasul finantatorului din Pipera, scrie Gazeta Sporturilor. Finantatorul Stelei are un birou propriu si detine functia de supraveghetor. De luni pina vineri, el pleaca de la penitenciar la ora 7:00 si revine inainte de ora 17:00, scrie GSP.

Cat timp este la Academia detinuta de nasul sau, Gica Hagi, Becali nu este pazit si are libertatea de a putea vorbi la telefon cit doreste, mai scrie gsp. In plus, Becali poate primi si vizite de la prieteni si rude, insa nu are voie sa paraseasca locul de munca, fara aprobarea penitenciarului.

Becali mai are voie sa detina si un telefon mobil personal, telefon pe care il depoziteaza intr-un spatiu separat la intoarcerea in penitenciar.

Gazeta Sporturilor mai scrie ca Becali nu are dreptul de a acorda interviuri sau de a intra in direct la TV pentru ca mai are inca un proces pe rol, cel din dosarul Avicola, iar acest lucru ii interzice sa ofere declaratii.

Pe langa dreptul de a lucra la Academia lui Hagi, Becali a mai primit aprobare la cererea facuta pentru a putea sa-si viziteze familia acasa, in Pipera. Conducerea Penitenciarului de la Poarta Alba il va lasa acasa o zi, in luna mai, atunci cind va decide chiar Becali. Acesta va pleca dimineata de la inchisoare, dar seara va reveni, la fel ca intr-o zi obisnuita de munca.

Ce are voie si ce nu are voie Becali:

– Se deplaseaza in interiorul Academiei la activitatile prevazute in timpul, zonele si pe traseele stabilite de administratia locului de detinere.

– Ii e interzis sa paraseasca locurile planificate, inainte de terminarea programului, fara aprobarea persoanei desemnate de conducerea locului de detinere sa coordoneze activitatea.

– Pe timpul cit se afla in afara locului de detinere, poate pastra si administra sume de bani din contul personal sau mijloace electronice de plata necesare efectuarii unor cheltuieli minime legate de asigurarea igienei personale, transport, suplimentarea hranei, achizitionarea unor articole de imbracaminte si incaltaminte, precum si pentru participarea la unele activitati cultural-educative.

– Are voie sa detina si sa foloseasca telefoane mobile personale. Acestea, la fel ca si sumele de bani ramase, la intoarcerea la penitenciar, sint pastrate intr-un spatiu special amenajat, in casete prevazute cu incuietori sigure.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.