Mircea Geoana: Toata lumea stie ce au patit cei care s-au bucurat cand au primit in dar Calul Troian

Mircea Geoana: Toata lumea stie ce au patit cei care s-au bucurat cand au primit in dar Calul Troian

by April 14, 2014 0 comments

REUNIUNE REGIONALA - PSD - IASISenatorul PSD Mircea Geoană afirmă că structurile ale PSD decid candidatul PSD la prezidenţiale, nu actualul şef al statului, el menţionând: “Toată lumea știe ce au pățit cei care s-au bucurat când au primit în dar Calul Troian. Iar când Calul Troian vine de la Traian, ştii la ce să te aştepţi”.”Traian Băsescu spune că aș fi cel mai bun candidat al PSD pentru funcția de președinte al României. Toată lumea știe ce au pățit cei care s-au bucurat atunci când au primit în dar Calul Troian. Iar atunci când Calul Troian vine de la Traian, știi exact la ce să te aștepți. Asta cu atât mai mult cu cât un asemenea dar vine de la un om care spune, culmea, că el a fost furat la alegerile din 2009, în condițiile în care o țară întreagă știe că Traian Băsescu a pierdut alegerile din România”, scrie Geoană, pe Facebook.

Fostul preşedinte al PSD afirmă că nu Traian Băsescu decide candidatul PSD, ci structurile democratice al partidului.

“Actualul președinte crede că va mai juca un rol în alegerea viitorului președinte. Este o aroganță și o sfidare la adresa milioanelor de cetățeni români pentru că ei sunt cei care îl vor alege pe șeful statului, nu Traian Băsescu. Cei peste 5,2 milioane de români care m-au votat în 2009 au ales un altfel de președinte. Un președinte care vine cu un proiect de țară”, declară Geoană.

El menţionează că românii au nevoie în următorii 5 ani, în următorii 10 ani de un președinte care să aducă echilibrul și siguranța în viețile lor și să repare toate nedreptățile provocate de ultimii 25 de ani de democrație imperfectă și economie a generațiilor de sacrificiu.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.