Scandal sexual la Piatra Neamt. Un deputat filmat cu pantalonii in vine. Razbunare politica?

Scandal sexual la Piatra Neamt. Un deputat filmat cu pantalonii in vine. Razbunare politica?

by April 4, 2014 0 comments

imagesCA6WZF81Televiziunea Est TV si ziarul Mesagerul de Neamt au difuzat joi seara, respectiv vineri, un film in care seful PSD Neamt, deputatul Ionel Arsene, apare in ipostaze compromitatoare alaturi de o tinara. Potrivit Mesagerul de Neamt, deputatul PSD e surprins in ipostaze intime in filmul care, la ora redactarii acestei stiri, nu este disponibil online. Seful PSD Neamt a condamnat intr-un comunicat de presa “modul mizerabil în care s-a încercat discreditarea mea și a activității mele” si sustine ca e vorba despre “trucaje video”.

Cu o saptamana in urma, Ionel Arsene anunţase publica PSD Neamt a racolat 16 primari din PNL si PDL.

Potrivit CV-ului oficial de pe site-ul Camerei Deputatilor, Ionel Arsene este inginer economist, avind diploma obtinuta la o institutie numita UUMV Bucuresti. O cautare pe internet nu releva nici o institutie de invatamint superior cu acest nume sau acronim in Bucuresti.

Comunicatul postat de Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook:

Condamn modul mizerabil în care s-a încercat discreditarea mea și a activității mele. Folosirea unor astfel de mijloace arată că, pentru unii dintre adversarii mei, obiceiurile vechi nu dispar niciodată. Calomnia și minciuna sunt instrumente care arată slăbiciunea celor care au ales să le utilizeze. Fără argumente reale și solide, unii dintre adversarii mei politici, din disperare, au ajuns să folosească trucaje video în încercarea de a-mi păta imaginea publică. Doresc să le transmit un mesaj foarte clar: nu mă voi lăsa intimidat de nimeni! Am încredere în ceea ce fac în slujba cetățenilor, ca reprezentant în Parlament al județului Neamț, și în deciziile mele în calitate de președinte al unei organizații de partid. Voi lupta întotdeauna împotriva celor ca ei, cei care nu au curaj să iasă public și să lupte cu argumente, dar aleg să o facă mizerabil, prin atacuri josnice și lipsite de onoare.

Este regretabilă implicarea a două instituții de presă în această acțiune de discreditare. Sunt un susținător al libertății presei, dar cred cu tărie că jurnaliștii trebuie să fie responsabili pentru acțiunile lor în fața opiniei publice. Nu au voie să se joace cu destinele oamenilor! Nu au voie să permită să fie folosiți în asemenea acțiuni  îndreptate împotriva unor persoane. Rolul presei este de a informa oamenii, nu de a distruge vieți pentru patronii de presă sau alți beneficiari. De aceea, voi folosi toate mijloacele legale pentru a aduce în fața justiției pe cei implicați în atacul abject la adresa mea. Cei responsabili trebuie să dea socoteală pentru acțiunile lor și sper ca această situație să devină un exemplu pentru aceia care vor mai încerca pe viitor să facă astfel de gesturi condamnabile.

Sunt soțul unei femei minunate și tatăl unui copil extraordinar. Regret profund că numele meu a fost implicat într-o asemenea acțiune calomnioasă. Timpul petrecut în politică m-a învățat că te poți aștepta la orice, dar familia nu trebuie să sufere din cauza celor fără onoare și rușine care au putut gândi un asemenea atac la adresa mea. Și sunt convins că, la fel ca mine, nemțenii își prețuiesc familiile și pe cei dragi și vor fi alături de mine pe parcursul acestor evenimente. Pentru că cei care au făcut așa ceva sunt în stare de orice. Ieri am fost eu, mâine poate fi altcineva care le stă în cale. Nu trebuie să le mai permitem să ne polueze spațiul public cu ura lor, cu lipsa lor de onoare și de moralitate. Pentru binele nostru și pentru valorile care ar trebui să guverneze viețile noastre, ale tuturor.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.