Toro Tibor: Jobbik sa le multumeasca lui Basescu si Ponta pentru obtinerea a 2-3 mandate

Toro Tibor: Jobbik sa le multumeasca lui Basescu si Ponta pentru obtinerea a 2-3 mandate

by April 9, 2014 0 comments

jobbikPreşedintele PPMT, Toro T. Tibor, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că Jobbik a obţinut în România câteva mii de voturi, acesta fiind răspunsul comunităţii maghiare “faţă de isteria creată în mod absurd şi artificial de către anumite personalităţi politice”, transmite corespondentul MEDIAFAX. Acesta sustine ca Jobbik ar trebui sa le multumeasca lui Traian Basescu si Victor Ponta pentru declaratiile impotriva acestei formatiuni.

“În Ungaria, Jobbik a obţinut 21 la sută din voturi, dar aici, în România, a obţinut puţin peste doi la sută, câteva mii de voturi, acesta a fost răspunsul comunităţii maghiare faţă de isteria creată în mod absurd şi artificial de către anumite personalităţi politice. Jobbik nu a avut influenţă în Transilvania. Jobbik a profitat şi de oficiali din România care au participat la acest succes al lor. Cred că pentru vreo două-trei mandate, Jobbik trebuie să îi mulţumească lui Traian Băsescu şi lui Victor Ponta, dar şi altor politicieni care s-au manifestat foarte vocal în jurul zilelor de 10 şi 15 martie”, a spus Toro.

În 14 martie, autorităţile române au decis nepermiterea intrării în ţară a unor cetăţeni ungari din patru formaţiuni, inclusiv Jobbik, anunţa purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, care preciza că urma să fie făcute demersuri pentru ca aceştia să fie declaraţi indezirabili.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.