Voiculescu si Tiriac il sustin pe Octavian Bellu pentru presedintia Comitetului Olimpic Roman

Voiculescu si Tiriac il sustin pe Octavian Bellu pentru presedintia Comitetului Olimpic Roman

by April 28, 2014 0 comments

imagesCA9LM9KJJurnalul Național, publicație deținută de trustul Intact, îi face campanie pe față lui Octavian Bellu pentru șefia Comitetului Olimpic și Sportiv Român. La rândul său, Gazeta Sporturilor acreditează ideea unor presupuse presiuni politice ce s-ar face asupra Elisabetei Lipă pentru ca Alin Petrache să ajungă președinte. Acuzațiile sunt respinse însă ferm de Lipă.

Lupta pentru șefia COSR se ascute. Chiar și în presă. Jurnalul Național îi adresează un articol omagial lui Octavian Bellu, unul care l-ar face să pălească de invidie și pe Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact. Și anunță public că susține candidatura acestuia, într-un articol aflat în deschiderea ediției de print a Jurnalului Național.

“Cea mai importantă veste în sportul românesc a apărut la sfârşitul săptămânii trecute. După o îndelungată analiză, Octavian Bellu s-a hotărât să intre în cursa pentru preşedinţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Omul care din 1990 şi până în prezent, cu mici întreruperi cauzate de indiferenţa celor din jur, a fabricat în laboratorul miraculos de la Deva peste 300 de medalii olimpice, mondiale şi europene pentru gimnastica feminină din România vrea să se implice la cel mai înalt nivel”, scrie Jurnalul Național, care își continuă apoi omagiul.

Surse din lumea sportului susțin că Bellu ar fi omul pe care ar miza și Ion Țiriac.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.