Băsescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare ca să mănânce Mazăre, să îi dea portul

Băsescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare ca să mănânce Mazăre, să îi dea portul

by May 1, 2014 0 comments

TRAIAN BASESCU - PETROMTraian Băsescu a vorbit, joi, la B1 Tv, despre campania electorală și despre relațiile baronilor locali cu politicienii din PSD. El a spua că marea problemă a PSD este aceea că nu are un comportament democrat. Marea problemă a PSD este că el ca partid mare nu are un comportament democratic, e exact mesajul dat și de americani și îl găsiți în strategia de apărare: controlul grupurilor nelegitime asupra structurilor guvernamentale, a spus președintele. 

”Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare ca să mănânce Mazăre, să îi dea portul. E ssingurul lucru pe care nu îl avea măscăriciul național de pe litoral”, a spus Băsescu.

”Marioneta, când nu te uiți la ea mai dă din mâini și dă impresia că e independentă”, a continuat el.

”Pozițiile ferme ale lui Ponta de a susține baronetul sunt semnul că România riscă să intre sub controlul acestor structuri nelegitime”, a subliniat Băsescu.

”Supunerea față de Voiculescu e catastrofală pentru credibilitatea lui. Spaima și goana pentru imagine i-a făcut să sacrifice orice. Ponta nu e unicat. La suspendarea din 2007, Voiculescu a fost prima donă, șeful comisiei, iar Tăriceanu și-a sacrificat președintele.

”A urmat a doua suspendare: Ponta, Crin Antonescu, de dragul imagii pe care i-o oferea Intactul, a făcut praf statul de drept”, a arătat președintele.

”Dacă în cei zece ani aș fi acceptat să fiu un supus al lui Voiculescu, Ghiță și Vântu, aș fi dus-o foarte bine ca imagine”, a mai spus șeful statului.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.