Catalin Predoiu: Nu putem vorbi de unificarea dreptei în jurul Elenei Udrea

Catalin Predoiu: Nu putem vorbi de unificarea dreptei în jurul Elenei Udrea

by May 6, 2014 0 comments

catalin-predoiu1[1]Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, marţi, că nu crede că dreapta poate fi unită în jurul Elenei Udrea, “poate stânga” şi că orice vot dat PMP este dat PSD, la europarlamentare, informeaza Mediafax.

“Nu cred că este momentul acum să discutăm despre modalităţi tehnice de unificare a dreptei, cred că este cinstit acum să le explicăm românilor dezastrul provocat de Victor Pontaşi despre miza alegerilor europene. Nu cred că putem vorbi acum în jurul cui se poate forma unificarea dreptei. În orice caz, dacă tot s-a deschis subiectul, nu putem vorbi de unificarea dreptei în jurul doamnei Elena UDREA, poate de unificarea stângii”, a precizat Predoiu, într-o conferinţă de presă.

El a făcut apel la români “să ignore jocul Ponta, Udrea, Băsescu, arătând că acesta este un război de faţadă, nu are legătură cu temele campaniei europene”.

În opinia lui Predoiu, Băsescu îl ajută pe Ponta, iar Ponta o ajută pe Udrea.

Predoiu a arătat că preşedintele Traian Basescu îl ajută pe premierul Victor Ponta prin faptul că, prin concentrarea dezbaterii pe tema prezidenţială, Ponta nu mai dă socoteală “celor 24 de luni de guvernare incompetentă”.

De asemenea, Catalin Predoiu consideră că Victor Ponta o ajută pe Elena Udrea prin sesizarea depusă la Curtea Constituţională, deoarece această sesizare va fi respinsă de Curte pentru că “e greşită tehnic”, iar Traian Băsescu va putea face campanie electorală pentru PMP.

Cătălin Predoiu a mai spus că românii trebuie să se gândească bine cui dau votul la alegerile europarlamentare, pentru că “orice vot dat partidelor care nu intră în Parlament este un vot dat PSD”.

“De aceea, dacă PMP nu intră în Parlament, orice vot dat PMP este un vot dat PSD“, a adăugat Cătălin Predoiu.

Întrebat în ce condiţii PDL ar susţine pe Elena Udrea drept candidat unic al dreptei, Cătălin Predoiu a arătat că Udrea putea să intre în competiţia internă din PDL pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la Preşedinţie şi că, refuzând această competiţie, “a refuzat şi sprijinul PDL”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.