Directorul unui spital privat din Timisoara, retinut pentru trafic de ovule

Directorul unui spital privat din Timisoara, retinut  pentru trafic de ovule

Directorul unui spital privat din Timisoara, retinut pentru trafic de ovule

by May 30, 2014 0 comments

Managerul Spitalului privat Athena din Timisoara si sefa de laborator, ambii cetateni greci, au fost retinuti, in noaptea de joi spre vineri, de procurorii DIICOT din Timisoara, in dosarul privind traficul de ovule, scrie Mediafax.

Potrivit procurorilor DIICOT Timisoara, dupa aproximativ 12 ore de audieri, in noaptea de joi spre vineri, pe numele managerului Spitalului privat Athena din Timisoara, Konstantinos Giatras, si al sefei de laborator, Pappa Cherachlea, au fost emise ordonante de retinere pentru 24 de ore, pentru trafic de ovule.

Cei doi urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Celelalte patru persoane audiate in acest caz, trei medici si o asistenta, vor fi cercetate in libertate. Sase persoane – managerul Spitalului privat Athena din Timisoara, sefa de laborator, trei medici si o asistenta -, au fost duse, joi dupa-amiaza, la audieri la sediul DIICOT Timisoara, in dosarul privind traficul de ovule in care au avut loc perchezitii la unitatea medicala.

Procurorul-sef al DIICOT Timisoara, Mircea Andres, declara corespondentului MEDIAFAX ca audierile decurg “anevoios” deoarece managerul Spitalului privat Athena din Timisoara si sefa de laborator nu vorbesc limba romana, ei fiind cetateni greci.

Procurori DIICOT si politisti au facut, joi, perchezitii la Spitalul privat Athena din Timisoara, managerul spitalului, sefa de laborator si un medic specialist in fertilizare in vitro fiind suspectati de trafic de ovule.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.