Catalin Predoiu, despre Mircea Geoana: E invidios pentru ca e neputincios la bautura

Catalin Predoiu, despre Mircea Geoana: E invidios pentru ca e neputincios la bautura

Catalin Predoiu, despre Mircea Geoana: E invidios pentru ca e neputincios la bautura

by June 10, 2014 0 comments

Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei si candidatul PDL pentru prezidentiale, ii raspunde lui Mircea Geoana, intr-o postare pe Facebook. Predoiu a folosit un limbaj necaracteristic, ca reactie la un atac venit din partea social-democratului, fost candidat la prezidentialele din2009, transmite Digi24.

Într-o notă sarcastică, fostul ministru al Justiției afirmă că Mircea Geoană e invidios pentru că „e neputincios la băutură, își dă drumul înainte să se deschidă șampania”. El îi oferă în final fostului ministru de Externe un post de consilier, motivându-l cu un „salariu bun” și cu promisiunea că îl va învăța cum să bea:

„Mircea Geoană m-a compătimit la televizor, cum că am “băut palincă cu primarii în Ardeal”, iar acum mi-a “luat fața Iohannis”. Eu înţeleg de aici patru lucruri: 1) Geoană a rămas aşa cum l-a botezat Ion Iliescu; 2) Geoană e invidios pentru că e neputincios la băutură, îşi dă drumul înainte să se deschidă şampania; 3) Geoană a primit nişte firimituri de la Bobic şi îşi face campanie de independent; 4) Geoană l-ar dori contra-candidat pe Iohannis;. Cred şi eu! Mircea Geoană, mai bine hai la mine consilier, că tot căutai de muncă acum vreun an, îţi dau un salariu bun şi te învăţ şi cum să bei”, scrie în postarea de pe contul de Facebook al lui Cătălin Predoiu, conchide sursa citata.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.