Cristina Pocora (PNL): Tariceanu a tradat partidul pentru PSD

Cristina Pocora (PNL): Tariceanu a tradat partidul pentru PSD

Cristina Pocora (PNL): Tariceanu a tradat partidul pentru PSD

by June 13, 2014 0 comments

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, considera ca membrii PNL care au ales sa se alature grupului infiintat de Tariceanu au facut “o alegere gresita”. Ea a declarat ca anuntul constructiei unei asa-zise initiative care sa “reformeze” liberalismul nu este altceva decat o noua rata a tradarii platita constiincios PSD de catre Calin Popescu Tariceanu in contul functiei de presedinte al Senatului, relateaza ziare.com.

Pocora sustine, intr-un comunicat de presa, ca infiintarea grupului de initiativa de catre Tariceanu reprezinta “o noua incercare a lui Victor Ponta de a distrage atentia opiniei publice de la demersul serios si rapid al PNL si PDL de unificare a dreptei care da adevarate cosmaruri socialistilor in perspectiva viitoarelor alegeri prezidentiale”.

“Presupusa salvare a liberalismului nu se poate face sub umbrela socialista si nu te poti numi liberal daca esti condus de Victor Ponta! Constatam cu regret ca domnul Tariceanu, supus presiunilor venite din partea PSD, a reusit sa atraga in acest joc o serie de colegi din PNL si sa le ofere o sansa iluzorie de a reveni la putere prin usa din dos.

Alaturarea acestor parlamentari demersului domnului Calin Popescu Tariceanu reprezinta o alegere gresita, acest grup urmand a fi asimilat in cele din urma de PSD”, sustine Pocora. Ea afirma ca cel mai important proiect al PNL reprezinta in momentul de fata construirea unui mare partid de dreapta.

“Adevaratii liberali sunt in interiorul PNL si continua sa lupte pentru formarea unui mare partid de dreapta, astfel incat sa putem oferi o alternativa solida la politica social-democratilor de a-si subordona toate institutiile statului”, conchide Cristina Pocora.

Grupul de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale initiat de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost lansat joi in Capitala in prezenta mai multor parlamentari liberali

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.