Dragnea: PPDD nu va mai fi cooptat la guvernare. Constituirea majoritatilor la nivel local este inca avuta in vedere

Dragnea: PPDD nu va mai fi cooptat la guvernare. Constituirea majoritatilor la nivel local este inca avuta in vedere

Dragnea: PPDD nu va mai fi cooptat la guvernare. Constituirea majoritatilor la nivel local este inca avuta in vedere

by June 13, 2014 0 comments

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că în opinia sa sunt şanse foarte mici să se mai discute despre cooptarea PPDD la guvernare. Acum cateva zile vicepremierul Liviu Dragnea susținea că există o bază pentru o alianță PSD-PPDD constitutita de atitudinea anti-Băsescu, relateaza Mediafax.

„Cred că sunt şanse foarte mici să mai discutăm de cooptarea la guvernare a PPDD, nediscutând niciodată într-un mod serios. A fost o întâlnire preliminară care a avut ca obiectiv judeţele unde putem construi majorităţi”, a spus Dragnea.

Întrebat care e stadiul negocierilor dintre PSD şi PPDD, Dragnea a răspuns: ”Suntem ca la început, adică mai avem puţin şi începem”. Dragnea a menţionat că în acest moment sunt cinci judeţe unde s-au constituit majorităţi împreună cu PPDD.

„Mai sunt 10-11 judeţe unde este posibil să se realizeze majorităţi. Cred că ne putem vedea săptămâna viitoare cu PPDD să analizăm ce s-a întâmplat în această perioadă în ce priveşte posibila constituire a majorităţilor în teritoriu”, a spus Dragnea.

El a spus că obiectivul prinicpal al primei întâlniri cu PPDD a fost constituirea acelor majorităţi în judeţe.„Nici de la început nu s-a pornit cu intrarea la guvernare a PPDD, obiectivul nostru principal a fost în permanenţă colaborarea locală”, a adăugat Dragnea.

Acum cateva zile intrareaPP-DD la guvernare pe 16 iunie era luata in considerare. Au existat discutii legate de faptul ca președintele formațiunii, Simona Man, ar putea deveni ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni. Victor Ponta, a declarat, luni, ca acordul de colaborare cu PP-DD va fi semnat doar de PSD, celelalte formatiuni politice componente ale USD, respectiv PC si UNPR, nefiind parte, el aratand ca doar PSD va ceda functii.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.