Elena Udrea, tot mai contestata in propriul partid: Nu mai e de actualitate

Elena Udrea, tot mai contestata in propriul partid: Nu mai e de actualitate

Elena Udrea, tot mai contestata in propriul partid: Nu mai e de actualitate

by June 12, 2014 0 comments

Liderul Fundatiei Miscarea Populara din Iasi, Dan Diaconu Sotropa, este de parere ca ar fi trebuit ales “alt personaj” in fruntea PMP si nu Elena Udrea, despre care spune ca “nu mai este de actualitate”, informeaza Ziare.com.

Liderul Miscarii Populare a criticat alegerile pentru functia de presedinte al PMP: “A fost un simulacru de alegeri care nu incanta pe nimeni. Congresul n-a adus nimic bun, PMP face greselile pe care le fac si alte partide”.

“Figura Elenei Udrea nu mai este de actualitate, trebuia un alt personaj credibil in fruntea acestui partid. PMP pare acum un partid care nu duce nicaieri. Nu ma bucura deloc aceasta situatie”, a spus Sotropa, citat de Mediafax.

Acesta a notat ca regreta ca Marian Preda si-a dat demisia din fruntea FMP, insa a subliniat ca el isi va continua activitatea in Miscarea Populara.

Elena Udrea a fost aleasa, sambata, in cadrul Congresului PMP, in functia de presedinte al partidului. Ea a obtinut 742 voturi, in timp ce contracandidatul sau Daniel Funeriu a intrunit 209 voturi.

Marian Preda si-a dat demisia din functia de presedinte al Fundatiei Miscarea Populara si sustine ca a luat aceasta decizie din “motive personale”, insa arata ca pleaca din fruntea fundatiei “cu convingerea ca nu este posibila o schimbare din interior a clasei politice din Romania, ca ea va trebui sa vina din exterior”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.