Marko Bela: Daca UDMR nu vrea, PPDD nu intra in guvern. PSD nu are dreptul sa decida singur

Marko Bela: Daca UDMR nu vrea, PPDD nu intra in guvern. PSD nu are dreptul sa decida singur

Marko Bela: Daca UDMR nu vrea, PPDD nu intra in guvern. PSD nu are dreptul sa decida singur

by June 11, 2014 0 comments

Marko Bela, fost presedinte al UDMR si liderul grupului din Senat a declarat, intr-un interviu pentru RFI, ca PPDD este un partid populist, fara nici o viziune privind viitorul Romaniei.  El a mai spus ca nu este de acord cu intrarea in Guvern a formatiunii fondate de Dan Diaconescu. Executivul nu este format in exclusivitate de PSD, mai atrage atentia Marko Bela. El a exprimat aceeasi pozitie ca si liderul UDMR, Kelemen Hunor, relateaza HotNews.

Marko Bela nu vrea PPDD in Guvern: “Nici eu nu as fi de acord cu asa ceva. Aici nu este vorba numai de imagine, ci si de programe. Noi am intrat intr-o anumita coalitie, de fiecare data, de fapt, nu numai de data aceasta, pentru ca am considerat ca avem programe compatibile si ca prin aceasta alianta putem realiza lucruri importante la Guvern.

In ceea ce priveste cooptarea unor partide care asa cum stiu eu de fapt nu au nici un fel de conceptie, nu au nici un fel de viziune privind viitorul tarii, nu cred ca ar fi benefic pentru nimeni”.

 

Liderul senatorilor UDMR acuza PPDD de populism: “Ceea ce vad (la PPDD-n.r.) e o demagogie, un populism de care nu numai ca nu avem nevoie in politica romaneasca, ci care de fapt pericliteaza realizarea unor astfel de conceptii (…).

Nu as fi de acord sa fim in aceeasi coalitie sau in aceeasi alianta cu o formatiune care dincolo de un astfel de populism si dincolo de o astfel de demagogie, nu poate sa ofere nimic tarii”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.