Ponta: Isarescu si Tariceanu au iesit din cursa. Am mai ramas eu si Sorin Oprescu

Ponta: Isarescu si Tariceanu au iesit din cursa. Am mai ramas eu si Sorin Oprescu

Ponta: Isarescu si Tariceanu au iesit din cursa. Am mai ramas eu si Sorin Oprescu

by June 10, 2014 0 comments

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat luni seara la Romania TV, ca din partea USD mai pot candida la alegerile prezidentiale doar el sau Sorin Oprescu. Mugur Isarescu, al carui nume era vehiculat in trecut, vrea un nou mandat la Banca Nationala, iar Calin Popescu Tariceanu mai poate candida doar individual si, eventual, sa fie sustinut de PSD in turul II, relateaza HotNews.

El a precizat ca motivul pentru care lista de nume avansata inaintea alegerilor europarlamentare ca posibili candidati la prezidentiale a fost redusa substantial este ca Mugur Isarescu vrea un nou mandat de guvernator la BNR, iar imposibilitatea reconstituirii Uniunii Social-Liberale face ca nici Tariceanu sa nu mai poata fi sustinut de PSD inca din primul tur, citeaza Mediafax.

“A ramas Oprescu, dar nu stiu daca isi doreste sa candideze, si eu. Lista s-a cam redus”, a spus Ponta la Romania TV.

Victor Ponta a declarat la Romania TV ca s-a aliat cu PP-DD fiindca PNL a hotarat sa rupa “in mod inexplicabil” orice colaborare cu PSD la nivel local si astfel au pierdut majoritatea in unele consilii locale sau judetene si au fost nevoiti sa apeleze la Dan Diaconescu. “PNL a preferat alaianta cu PDL. Daca vor sa se reintorca alaturi de PSD ii vom astepta”, a declarat seful social democratilor.

Premierul victor Ponta a mai declarat ca reducerea contributiilor de asigurari sociale este posibila si este un lucru bun si ca se va pune in aplicare de la 1 ianuarie 2015 iar pensiile vor fi indexate incepand cu aceeasi data.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.