Un nou complet de judecata pentru dosarul ICA in care este implicat Dan Voiculescu

Un nou complet de judecata pentru dosarul ICA in care este implicat Dan Voiculescu

Un nou complet de judecata pentru dosarul ICA in care este implicat Dan Voiculescu

by June 26, 2014 0 comments

Conducerea Curtii de Apel Bucuresti a decis modificarea completului care judeca dosarul in care Dan Voiculescu este de fapte de coruptie privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), au informat reprezentantii CAB pentru HotNews.ro. Noii judecatori, recent promovati de la Tribunalul Bucuresti, sunt Bogdan Camelia si Mihalcea Mihai Alexandru. Urmatorul termen in dosar este 1 iulie.

“Colegiul de conducere a aprobat propunerea preşedintelui secţiei a II-a penala de modificare a compunerii completelor C5A Continuitate, C6A, C16A, prin includerea judecătorilor care au promovat începând cu 1 iulie 2014 pe posturile vacantate in cadrul secţiei a II-a penale (Bogdan Camelia si Mihalcea Mihai Alexandru)”, au declarat pentru HotNews.ro reprezentantii CAB.

Completul a fost modificat dupa ce judecatorul Florica Duta s-a pensionat. Judecatorul Florica Duta facea parte, alaturi de Stan Mustata, din completul de la Curtea de Apel Bucuresti care a primit spre solutionare dosarul in care Dan Voiculescu si alti 12 inculpati din dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari alimentare (ICA) au contestat condamnarile primite la Tribunalul Bucuresti.

Judecatorul Stan Mustata a fost arestat in 30 aprilie si ulterior trimis in judecata, pentru luare de mita si trafic de influenta.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.