Adrian Duicu, elev submedioacur: Note de 2, 3 si 4 in liceu, doctor in stiine militare dupa ce devine PSD-ist

Adrian Duicu, elev submedioacur: Note de 2, 3 si 4 in liceu, doctor in stiine militare dupa ce devine PSD-ist

Adrian Duicu, elev submedioacur: Note de 2, 3 si 4 in liceu, doctor in stiine militare dupa ce devine PSD-ist

by July 16, 2014 0 comments

Baronul PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, a fost un elev submediocru in liceu, dupa cum arata o investigatie Hotnews. Astfel, sursa citata arata ca Duicu avea note de 2,3 si 4 in liceu, fapt ce nu l-a impiedicat sa isi treaca un doctorat in CV, despre care cotidianul Gandul a scris ca ar fi un plagiat.

In general, Duicu era submediocru in liceu, cu medii generale putin peste 6. Informatiile provin dintr-o sursa locala, fiind datate acum doi ani cand baronul PSD si-a sarbatorit cu fosti colegi de clasa reuniunea de la absolvirea liceului economic Teodor Costescu din Drobeta Turnu Severin. Duicu a fost prezent la manifestare si si-a consultat amuzat catalogul. Potrivit unor martori oculari, profesorii ii spuneau la vremea respectiva: “Nu am crezut niciodata ca o sa ajungi unde esti“. (Citeste investigatia Hotnews aici)

Curtea de Apel Bucuresti a decis, pe 30 iunie, ca presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, sa ramana in arest preventiv. Duicu, baron PSD de Mehedinti, e urmarit penal de DNA intr-un dosar in care e acuzat pentru sapte infractiuni, printre care trafic de influenta, cumparare de influenta si instigare la dare de mita. Potrivit referatului DNA, Duicu ar fi comis trafic de influenta inclusiv in sediul Guvernului, in biroul premierului. Victor Ponta a negat ca ar avea o implicare in acest caz.

Procurorii sustin ca Adrian Duicu i-a promis apropiatului sau, Stefan Ponea, ca isi va folosi influenta asupra mai multor functionari publici (membri ai Guvernului, functionari publici din conducerea MAI, seful IGPR) ca sa il mentina temporar pe acesta in functia de sef al IPJ Mehedinti, iar la o data ulterioara sa il numeasca intr-o functie de conducere la Inspectoratul General al Politiei Romane, si anume, director adjunct al Directiei de Ordine Publica, precum si sa o numeasca pe sotia lui Ponea intr-o functie de conducere la DNA.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.