Prima reactie a ministrului Finantelor, Ioana Petrescu: A fost o intalnire politica

Prima reactie a ministrului Finantelor, Ioana Petrescu: A fost o intalnire politica

Prima reactie a ministrului Finantelor, Ioana Petrescu: A fost o intalnire politica

by July 17, 2014 0 comments

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a vorbit public, pentru prima data, despre discutiile de la Palatul Cotroceni, pe tema reducerii CAS. Astfel, Petrescu a declarat, intr-o emisiune TV, ca intalnirea de la palatul prezidential a fost una politica si ca nu a vrut sa fie prinsa in mijlocul disputei dintre presedinte si premier, conform evz.

Ministrul de Finanţe a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că întâlnirea de la Cotroceni a fost una politică şi nu a vrut să fie prinsă în mijlocul acestei dispute. Ea a mai precizat faptul că subiectul reducerii CAS “a intrat la mijloc” în acest război politic.

Despre proiectul noului Cod Fiscal, restras de pe site-ul Ministerului de Finanţe, Petrescu a spus că afectează doar persoanele care fac business, iar scopul său este de a înlătura concurenţa neloială.

Domnul Traian Băsescu aștepta să spun că voi creşte niște taxe, ceea ce nu voi face, şi asta pentru că am o viziune foarte clară de a folosi politica fiscală pentru a crește economia“, a mai declarat ministrul.

Declaratia ministrului vine dupa ce, luni seara, presedintele Basescu a dat publicitatii inregistrarea discutiilor cu premierul Victor Ponta si Ioana Petrescu, ministrul Finantelor. Decizia sefului statului a venit ca urmare a acuzelor premierului ca Basescu ar fi avut un comportament de “badaran” la adresa Ioanei Petrescu.

In inregistrarile discutiilor se vede clar cum Traian Basescu nu are o atitudine de “badaran”, fiind cel mult ironic la adresa Ioanei Petrescu. Totodata, Basescu a controlat in totalitate discutia, iar imaginile arata lipsa de pregatire si profesionalism a premierului si ministrului Finantelor.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.