Razboiul Elenelor din PMP. Candidatul Cristian Diaconescu ar putea fi inlocuit

Razboiul Elenelor din PMP. Candidatul Cristian Diaconescu ar putea fi inlocuit

Razboiul Elenelor din PMP. Candidatul Cristian Diaconescu ar putea fi inlocuit

by August 13, 2014 0 comments

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, miercuri, că este posibil ca Elenei Băsescu, întrucât a fost “mai departe de partid în ultima perioadă”, să i se fi transmis “un mesaj greşit”, care a dus la o neînţelegere. Ea a lasat sa se inteleaga faptul ca ar putea fi schimbat candidatul partidului pentru prezidentiale, Cristian Diaconescu. Surse din partid spun ca noul candidat al PMP ar fi chiar Elena Udrea.

Elena Udrea a răspuns astfel, într-o emisiune a postului B1 TV, la o întrebare referitoare la faptul că Elena Băsescu a scris pe Facebook că organizaţiile PMP din teritoriu au probleme în a strânge semnături pentru susţinerea candidatului PMP la prezidenţiale Cristian Diaconescu din cauza liderului formaţiunii.

“Părerea mea este că, probabil că din faptul că doamna Băsescu, fiind mai departe de partid în ultima perioadă, nu a fost prezentă la şedinţele noastre, probabil că a prins un mesaj sau cineva i-a transmis un mesaj greşit şi de aici neînţelegerea”, a spus Elena Udrea.

Ea a arătat că “supărarea” a pornit de la numărul mic de semnături adunate de organizaţiile PMP pentru Cristian Diaconescu, scrie mediafax.ro.

 

 

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.