POZE: Elena Udrea şi Alina Bica, procurorul şef DIICOT la cumparaturi în Franţa

POZE: Elena Udrea şi Alina Bica, procurorul şef DIICOT la cumparaturi în Franţa

POZE: Elena Udrea şi Alina Bica, procurorul şef DIICOT la cumparaturi în Franţa

by October 30, 2014 0 comments

Pe site-ul joscenzura2014.wordpress.com au aparut mai multe fotografii cu Elena Udrea si Alina Bica, procurorul sef DIICOT. Textul care insoteste aceste imagini sustine ca Udrea si Bica au fost suprinse in februarie 2014, la Paris, intr-o vizita privata. Alaturi de cele doua apare inca o figura prezentata drept Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii. Udrea si Bica nu au putut fi contactate in ciuda insistentelor. Nu au raspuns nici la telefoane, nici la mesajele SMS.
“Fetele s-au distrat foarte bine si au spart cateva zeci de mii de euro. O apropiere intre un om politic controversat, Elena Udrea, o fosta seja de institutie de stat cu buget dirijat discretionar si o procuroare-sefa pusa politic care ar trebui sa lupte impotriva coruptiei politice si a crimei organizate. Aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat”, scrie site-ul joscenzura.

De notat ca in februarie 2014, Elena Udrea era membru PMP, inca nu ajunsese la sefia partidului si nici nu era clar daca va candida la presedintia Romaniei. Alina Bica ocupa, in schimb, functia de prorcuror sef DIICOT din primavara lui 2012.

Citeste mai mult…bica1bica2bica3bica4bica5bica6bica7bica8

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<