Candidatul la prezidenţiale Dan Diaconescu, cerere şoc în instanţă

Candidatul la prezidenţiale Dan Diaconescu, cerere şoc în instanţă

Candidatul la prezidenţiale Dan Diaconescu, cerere şoc în instanţă

by October 3, 2014 0 comments

Dan Diaconescu se luptă pentru instanţă. Acesta le-a cerut judecătorilor ca dosarul de şantaj să se judece după alegeri pentru că e CANDIDAT. Prezentatorul TV a cerut ca procesul în care e acuzat de şantaj să se judece după 16 noiembrie. Cererea sa nu a făcut decât să stârnească revolta procurorilor.

Dan Diaconescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru şantaj, iar vineri a fost judecat primul termen al dosarului. Prezentatorul TV este acuzat că a şantajat mai multe persoane pentru a nu difuza materiale compromiţătoare.

La termenul de vineri, Dan Diaconescu le-a spus judecătorilor că vrea ca dosarul lui de şantaj să fie amânat după alegeri. Pâmă la urmă procesul s-a amânat pentru că doi inculpaţi nu mai au avocaţi. Următorul termen este programat pentru 31 octombrie.

“Cam aşa cred că se va întâmpla după 16 noiembrie. Multi îşi vor pune cenuţă în cap şi vor zice “Iarta-ne, nea Dane, ca nu stim ce am facut inainte de 2 noiembrie 2014”, le-a spus Diaconescu jurnaliştilor, după amânarea procesului.

„Miza e uriasa si astept si eu sa vad ce se va intampla. Nu am fost citat, cred ca e primul proces la care cineva nu a fost citat, am citit in presa de acest termen. Nu am primit niciun fel de citatie. Vin cu avocatii sa incercam sa se faca dreptate”, a declarat Dan Diaconescu zilele trecute.

El a mai afirmat că nu a fost audiat în prima fază, fapt care ar trebuie să conducă la casarea procesului. “Lucrurile sunt complicate, pentru ca nu am fost audiat in prima faza. Acesta, spun juristii, este un motiv de casare si de necontinuare a procesului. De asemenea, am cerut o serie probe si de martori, care nu au fost acceptati. În plus, s-a schimbat judecatorul chiar inainte de pronuntarea termenului, noul judecător nu i-a reaudiat nici pe cei audiati de precedenta judecatoare”, a mai spus prezentatorul TV şi candidat al PP-DD la prezidenţiale.

Sursa

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.