Comisia Juridică a aprobat ridicarea imunităţii lui Valerian Vreme

Comisia Juridică a aprobat ridicarea imunităţii lui Valerian Vreme

Comisia Juridică a aprobat ridicarea imunităţii lui Valerian Vreme

by October 7, 2014 0 comments

Procurorii anticorupție vor pune sub sechestru averile celor implicați în dosarul Microsoft. Totul în încercarea de a recupera zecile de milioane de euro care ar fi ajuns ilegal în buzunarele unor afaceriști și demnitari. Astăzi, Valerian Vreme, unul dintre foști miniștri implicați a ajuns în fața colegilor de la Comisia Juridică.

Potrivit Mediafax, ridicarea imunităţii lui Valerian Vreme a fost aprobată de Comisia juridică: “Acuzaţia de abuz în serviciu se referă doar la HG 460, care nu a fost semnată de mine”.

Deputatul Valerian Vreme a declarat, marţi, după ce a fost audiat de către deputaţii din Comisia juridică în legătură cu cererea de începere a urmăririi penale în cazul său, că acuzaţia procurorilor DNA este de abuz în serviciu şi se referă doar la HG 460, care, însă, nu a fost semnată de el.

”Acuzaţia este de abuz în serviciu şi se referă doar la HG 460, care nu a fost semnată de mine, e semnată undeva în 2009. Eu am semnat doar actul subsecvent care are absolut toate avizele şi toate analizele de specialitate”, a precizat Vreme.

El a mai spus că şi-a exprimat punctul de vedere în faţa colegilor din Comisia juridică referitor la acuzaţia adusă de DNA.

Citeşte mai multe pe…

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.