Cristian Tudor Popescu îl desființează pe Traian Băsescu, după declaraţiile de aseară

Cristian Tudor Popescu îl desființează pe Traian Băsescu, după declaraţiile de aseară

Cristian Tudor Popescu îl desființează pe Traian Băsescu, după declaraţiile de aseară

by October 14, 2014 0 comments

Jurnalistul susţine că dezvăluirea lui Băsescu a avut un “impact grotesc” şi nu crede că atacul îl va afecta pe premier.

La rândul său, jurnalistul Ion Cristoiu susţine că adevărata ţintă a preşedintelui nu ar fi fost Victor Ponta, ci fostul şef al SIE, Teodor Meleşcanu.

„E mai slabă decât sceneta lui Robert Turcescu. Aceste deducții pe care le prezintă în legătură cu documentele respective nu vor duce la nicio recunoaștere a lui Victor Ponta. Nici nu are rost să discutăm dacă e așa sau nu e așa. După toată ştacheta asta ridicată la plasă de domnul Băsescu vreme de atâtea săptămâni în legătură cu ofiţerul acoperit, ce vedem în seara aceasta este un fâs imens”, a declarat jurnalistul.

De asemenea, ziaristul Ion Cristoiu susţine că adevărata ţintă a lui Traian Băsescu a fost de fapt fostul şef al SIE, Teodor Meleșcanu.

,,Din punct de vedere electoral, Victor Ponta nu va fi atins de această dezvăluire. (…) Ponta și PSD-ul o vor scoate la capăt cu asta, nu-i va afecta electoral. Traian Băsescu l-a atacat foarte tare pe Meleșcanu, el a ieșit boțit tare din emisiune. Ținta lui Traian Băsescu (…) a fost Meleșcanu.”, a declarat Ion Cristoiu.

Cristoiu explică acest atac prin faptul că Meleșcanu era varianta de rezervă a ACL, în cazul în care Iohannis iese din cursă.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.