Elena Udrea: E vorba de un FILAJ al serviciilor. O lucrătură tipică SIE

Elena Udrea: E vorba de un FILAJ al serviciilor. O lucrătură tipică SIE

Elena Udrea: E vorba de un FILAJ al serviciilor. O lucrătură tipică SIE

by October 31, 2014 0 comments

Elena Udrea reacţionează după apariţia în presă a fotografiilor în care candidatul PMP la alegerilor prezidenţiale apare alături de procurorul şef DIICOT, Alina Bica, la Paris. Elena Udrea spune că se bate cu reprezentanţii serviciilor secrete, că Alina Bica şi Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, sunt prietene vechi.

Este evident un filaj al serviciilor secrete ce s-au obosit, pe cheltuiala statului român, să fotografieze trei femei în vizită privată la Paris. Nu văd relevanţa acestor fotografii după nouă luni de la eveniment“, a declarat Elena Udrea.

Candidatul PMP susţine că fotografiile reprezintă răspunsul serviciilor secrete la acuzele pe care le-a adus miercuri cu privire la implicarea acestora în campania electorală în favoarea a doi contracandidaţi, Victor Ponta şi Klaus Johannis. “Mă bat nu numai cu contracandidaţii mei şi cu structurile politice din spatele lor, mă bat şi cu reprezentanţi ai serviciilor secrete”, a afirmat Udrea.

În sprijinul afirmaţiilor sale, ea susţine că modul în care au fost realizate fotografiile, cu aparatură profesionistă, de la distanţă şi în mai multe locuri din Paris arată că este vorba de un filaj realizat de membri ai serviciilor secrete. “Este clar că nu poate fi vorba de paparazzi (…) Nici un ziarist nu ar fi ţinut aceste fotografii timp de 9 luni. Aici este vorba de o colaborare a serviciilor secrete“, a spus Elena Udrea. Ea a arătat că factura de la hotel prezentată pe site-ul în care au apărut fotografiile este datată pe 29 septembrie, după ce şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale, în timp ce fotografiile fuseseră făcute pe în februarie. Din acest motiv, Udrea intenţionează să acţioneze în judecată şi hotelul la care a stat.

În ce priveşte compania pe care a avut-o la Paris, Udrea a explicat că o cunoaşte pe Ana Maria Topoliceanu de 20 de ani şi are în comun cu ea profesia de avocat. “Pe Alina Bica o cunosc de 5 ani, am fost colege în Guvern şi avem o relaţie de amiciţie. Doamna Bica mergea la o întâlnire oficială la Haga şi a şi plecat duminică cu trenul la Haga“, a spus Udrea.

Nu am nici un dosar în lucru la DIICOT, am o relaţie de amiciţie cu cele două şi obişnuim să mergem des la teatru sau la film. Nu văd de ce să fim urmărite până la Paris“, a mai spus Udrea.

Citeste mai mult …

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.