Marian Vanghelie: „Fu..va m..ţii-n gură cu GHIŢĂ şi cu PONTA al vostru”

Marian Vanghelie: „Fu..va m..ţii-n gură cu GHIŢĂ şi cu PONTA al vostru”

Marian Vanghelie: „Fu..va m..ţii-n gură cu GHIŢĂ şi cu PONTA al vostru”

by October 21, 2014 0 comments

O ieșire necontrolată a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, la adresa jurnaliștilor arată care este atmosfera în PSD înaintea alegerilor prezidențiale.

Aflat în oraș, la un restaurant, la o masă cu Mircea Geoană, Vanghelie a dat nas în nas la ieșire cu o echipă de paparazzi. Primarul de la 5 a crezut că este vorba despre o echipă de la România TV, însă era vorba despre niște angajați ai site-ului Wowbiz.

“Ce e mă, de ce ne urmăriţi”, îi abordează Vanghelie, după ce se poate vede în video-ului paparazzilor de la wowbiz.

Apoi Vanghelie izbucneşte nervos:

„Băă, îl arestăm pe Ghiţă, futu-ţi morţii mă-tii. Îl arestăm pe Ghiţă (n.r. – Sebastian Ghiţă, deputat PSD), mă”, strigă Vanghelie nervos, în timp ce trage de portieră şi încearcă să-i convingă pe paparazzi să deschidă geamul maşinii.

„F… morţii în gură cu Ghiţă şi cu Ponta al vostru”, se dezlănţuie vicepreşedintele PSD.

El îi ameninţă pe cei care îl filmează că le rupe picioarele şi că a trimis „şapte maşini” pe urmele lor.

„Dacă vă mai prind o dată vă bag în spital”, strigă Vanghelie în timp ce dă cu pumnii şi picioarele în maşină.

PSD stă pe un butoi cu pulbere, iar acest lucru e demonstrat de ultima ieşire publică a lui Marian Vanghelie, care, enervat că a fost urmărit de paparazzi, a început să-i înjure pe aceştia, crezând că sunt puşi pe urmele sale de tandemul Sebastian Ghiţă – Victor Ponta.

Marian Vanghelie este cunoscut în partid drept un vicepreşedinte din gruparea antiPonta, fiind de notorietatea secvenţa de la Congresul din 2005, când Vanghelie alerga prin Sala Palatului să-l bată pe Victor Ponta. De asemenea, între Sebastian Ghiţă, un apropiat al premierului, şi Marian Vanghelie au avut loc mai multe discuţii contondente.

Ghiţă a fost acuzat în luna mai de vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă că l-a amenintat cu moartea la telefon. Deputatul PSD se află acum în prima linie a celor care au cerut suspendarea din PSD a lui Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova din cauza discuţiilor purtate despre perioada “post-Ponta”.

Citeşte mai departe pe gandul.info

 

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.