STENOGRAMELE INTERCEPTĂRILOR din Dosarul Microsoft. Elena Udrea ştia de şpaga luată de Dorin Cocoş

STENOGRAMELE INTERCEPTĂRILOR din Dosarul Microsoft. Elena Udrea ştia de şpaga luată de Dorin Cocoş

STENOGRAMELE INTERCEPTĂRILOR din Dosarul Microsoft. Elena Udrea ştia de şpaga luată de Dorin Cocoş

by October 29, 2014 0 comments

Elena Udrea ar fi ştiut despre şpaga luată de Dorin Cocoş în Dosarul Microsoft, informează România TV. Cel puţin aşa se subînţelege din interceptările realizate de anchetatori în septembrie 2014.

Omul de afaceri Dorin Cocoş a fost interceptat în timp ce vorbea cu fostul tenismen Dinu Pescariu despre mascarea mitei primite în dosarul Microsoft prin încheierea unui contract fictiv de împrumut şi semnarea unor chitanţe antedatate.

În convorbirea, înregistrată ambiental pe 25 septembrie 2014, Dorin Cocoş a amintit despre o discuţie cu Elena Udrea:

DORIN COCOŞ : Las-o aşa că e mai bine. Las-o aşa. Că am vorbit şi cu…cu Elena, şi a zis: Foarte bine!
DINU PESCARIU : Da?
DORIN COCOŞ : Da!
DINU PESCARIU : Bravo!
DORIN COCOŞ: Când…am spus…Că am stat şi m-am gândit…Băi, acolo nu scrie că trebuie să îi dau decât după 10 ani. Păi încep să-i dau de mâine. Ce? Hai să fim drepţi. Şi cu asta basta! Şi tu, lasă-le acolo!
DINU PESCARIU : Mi-a fost frică să le duc acasă!
DORIN COCOŞ : Foarte bine! Eşti nebun? Mai bine dă-le încoace!

Elena Udrea dezminţise, marţi seară, că ar avea vreo implicare în Dosarul Microsoft.

“Celor care mă atacă, dar mai ales susţinătorilor mei, le spun că nu există nicio posibilitate ca eu, Elena Udrea, să am vreo legătură cu această afacere (Microsoft -n.r.), în măsura în care ea va fi demonstrată de procurori ca fiind aşa cum arată acum. Oamenii chiar dacă sunt căsătoriţi, cel puţin în cazul meu (…), mai ales când au cariere separate, ajung la un moment dat să aibă chiar în interiorul unei căsătorii vieţi separate. Acesta este şi motivul pentru care până la urmă am ajuns la un divorţ”, a declarat Elena Udrea, marţi seara, la Digi24.

Ea punctat că nu cunoştea afacerile fostul său soţ, Dorin Cocoş. “Fostul meu soţ a fost de la început om de afaceri, nu a devenit om de afaceri când m-a cunoscut pe mine. Soţul meu a fost în relaţie cu oamenii politici întotdeauna, nu a cunoscut oameni politici în momentul în care eu am intrat în politică sau în momentul în care s-a căsătorit cu mine. Aşa a rămas şi după ce am divorţat. Că acest dosar evident îmi creează mie ca şi candidat o mare problemă este o realitate, dar pe fondul problemei nu are nicio legătură, nu cunoşteam afacerile soţului meu. Nu pot să spun că nu m-ar fi interesat, dar am avut atât de multe lucruri de făcut în ultimii zece ani în cariera mea încât nici timpul necesar nu îl aveam pentru a sta de vorbă“, a afirmat Udrea.

Dorin Cocoş a fost arestat preventiv, miercuri dimineaţă, alături de Gheorghe Ştefan, Dumitru Nicolae “Niro” şi Gabriel Sandu.

Citeste mai mult pe RomâniaTV.NET
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.