Traian Băsescu a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate

Traian Băsescu a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate

Traian Băsescu a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate

by October 16, 2014 0 comments

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că îi autorizează pe cei zece medici care i-au făcut vizita medicală anuală să dea relaţii oricărui ziarist interesat despre starea sa de sănătate, şeful statului susţinând că are o singură boală, şi anume ”boală pe hoţi”. Şeful statului a reacţionat în urma informaţiilor difuzate de România TV.

“Am văzut că o televiziune a vorbit despre atacuri celebrale, internări la Spitalul Militar, la Fundeni, la Viena. Vreau să spun că în cei zece ani de mandat nu am avut nimic. De altfel, autorizez public cei zece medici din comisia care s-a format anul acesta să dea relaţii oricărui ziarist care este interesat de starea de sănătate a preşedintelui”, a spus Traian Băsescu.

Şeful statului a precizat că “nu a existat niciun astfel de incident de sănătate, cel puţin în cei zece ani, nu ştiu după ce îmi termin mandatul”.

“Pot să vă spun că am o singură boală, am boală pe hoţi, şi asta nu se tratează”, a conchis Băsescu.

România TV a publicat un articol în care afirma că Traian Băsescu prezintă semnele bolii Parkinson.

Potrivit unor imagini difuzate de România TV, ar fi mai multe ipostaze în care preşedintele a fost surprins şi în care nu şi-a mai putut ascunde boala de care suferă. Surse medicale au confirmat însă pentru România TV faptul că preşedintele a suferit şi două atacuri cerebrale în timpul celui de-al doilea mandat. Potrivit unor imagini difuzate de România TV, Traian Băsescu a apărut cu semne evidente ale atacurilor cerebrale: într-unul din acestea preşedintelui nu-şi putea mişca mâna dreaptă, într-un altul mână stângă.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.NET

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.