Vanghelie, Ghiţă şi Şova s-au autosuspendat din funcţiile din PSD

Vanghelie, Ghiţă şi Şova s-au autosuspendat din funcţiile din PSD

Vanghelie, Ghiţă şi Şova s-au autosuspendat din funcţiile din PSD

by October 21, 2014 0 comments

Marian Vanghelie, Sebastian Ghiţă şi Dan Şova s-au autosuspendat din funcţiile din PSD. Anunţul a fost făcut, marţi, de liderul PSD, Victor Ponta, după şedinţa conducerii partidului.

Victor Ponta a declarat că social-democraţii care au dosare penale trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei, aşa cum a făcut Viorel Hrebenciuc, care a demisionat din Parlament.

“În ultimele 24 de ore au fost atacuri de imagine, am discutat foarte clar şi cei care au apărut în opinia publică, Şova, Vanghelie şi Ghiţă se vor suspenda din toate funcţiile din partid şi vom discuta la următorul congres”, a anunţat Victor Ponta.

“Sunt colegii noştri, dar trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru lucruri care nu au de a face cu campania electorală. BPN a luat decizia suspendării lor din toate funcţiile din partid. Cei care greşesc plătesc, cei care au probleme să le lămurească şi să ne concentrăm pe guvernare, pe actul de conducere la nivel local, pe campania electorală care sunt convins că se va încheia cu o victorie a noastră în alegeri”, a adăugat Ponta.

Potrivit lui Victor Ponta, calitatea de membru de partid se pierde odată cu o eventuală condamnare în justiţie.

Vom reveni cu amănunte.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<