Victor Ponta mulţumeşte opoziţiei că a lăsat-o mai moale cu “povestea fraudării alegerilor”

Victor Ponta mulţumeşte opoziţiei că a lăsat-o mai moale cu “povestea fraudării alegerilor”

Victor Ponta mulţumeşte opoziţiei că a lăsat-o mai moale cu “povestea fraudării alegerilor”

by October 2, 2014 0 comments

Premierul Victor Ponta le-a mulţumit joi celor din opoziţie pentru că au lăsat-o mai moale cu “povestea fraudării alegerilor”. Acesta considera gestul o jignire, “semn de incapacitate de a întelege dezvoltarea şi situaţia actuală a României“.

“Vreau să mulțumesc tuturor celor din opoziție, care văd că au lăsat-o mai moale cu povestea cu fraudarea alegerilor. Era o jignire la adresa dezvoltării democratice a României. Să o ții ca în 2004 cu ‘se fraudează alegerile’ mi se părea un semn de incapacitate de a înțelege dezvoltarea și situația actuală a României. Era un mod rudimentar de a face campanie și le mulțumesc că au renunțat la acest mod ridicol”, a declarat premierul la Palatul Parlamentului.

Premierul se bucură că începe campania electorală pentru prezidențiale pentru că o să poată discuta despre ceea ce face un președinte. “Dacă reușesc din când în când să vorbesc despre ce face un președinte, bănuiesc că în restul timpului se discută despre anchetele DNA”, a adăugat Victor Ponta.

Premierul a precizat că ședințele de guvern se desfășoară normal şi nu sunt afectate de candidatura sa la prezidenţiale.

“Când sunt în teritoriu, guvernarea este asigurată de vicepremierul Gabriel Oprea, care organizează și alegerile și nu se va implica în niciun fel în campania electorală”, a afirmat premierul.

Sursa

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.