Viorel Hrebenciuc la DNA Braşov: Sunt pregătit. Nu mi-e frică

Viorel Hrebenciuc la DNA Braşov: Sunt pregătit. Nu mi-e frică

Viorel Hrebenciuc la DNA Braşov: Sunt pregătit. Nu mi-e frică

by October 28, 2014 0 comments

Viorel Hrebenciuc se află la DNA Braşov, pentru a fi audiat în Dosarul retrocedărilor ilegale. Rămas fără imunitate parlamentară, în urma demisiei din Parlament, fostul deputat PSD poate fi reţinut.

Viorel Hrebenciuc a ajuns la sediul DNA Braşov, în jurul orei 10.20. Întrebat dacă este pregătit să fie reţinut, Hrebenciuc a spus că este pregătit. “Bineînţeles. Este clar”, a răspuns social-democratul.

Hrebenciuc a precizat că nu are cum să se vadă cu fiul său şi a arătat că, peste 2-3 luni de zile, “o să râdeţi” de dosarul în care este acuzat.

“De ani de zile, frica domină în România. (…) Toată lumea are o spaimă celebră. Am demonstrat prin gestul meu că nu mi-e frică pentru că ştiu ce am făcut. Nu am niciun motiv să nu mă prezint cu inima deschisă in faţa procurorilor. De altfel, nici DNA nu este o sperietoare pentru cei care nu au greşit prea mult”, a afirmat Hrebenciuc.

Fostul deputat a mai spus că PSD nu l-a “trădat”, cum nici el nu a “trădat niciodată” partidul.

Viorel Hrebenciuc poate fi reţinut de procurori, după ce a rămas fără imunitate. Fostul deputat a plecat, marţi dimineaţă, spre Braşov şi a declarat că nu îi este teamă ca ar putea ajunge în spatele gratiilor.

Întrebat despre ce le va spune anchetatorilor, Hrebenciuc a răspuns că se simte bine cu toate părţile fizice.“Mă simt foarte bine cu toate parţile fizice, ca am vazut o blonda de dimineaţă”, a spus parlamentarul PSD.

Citeste mai mult pe RomâniaTV.NET
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.