Ponta despre DOSARUL RETROCEDĂRILOR de la Sibiu: Nu e vorba aici de controlat adversari politici

Ponta despre DOSARUL RETROCEDĂRILOR de la Sibiu: Nu e vorba aici de controlat adversari politici

Ponta despre DOSARUL RETROCEDĂRILOR de la Sibiu: Nu e vorba aici de controlat adversari politici

by November 6, 2014 0 comments

Ancheta Corpului de Control al Guvernului legată de felul în care au fost retrocedate anumite imobile din mai multe oraşe, inclusiv Sibiu, nu are legătură cu campania electorală, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, transmite Agerpres.

‘E vorba de o lucrare mai veche legată de aplicarea legii 247 privind retrocedările de către autorităţi locale şi sunt multe autorităţi locale, dacă nu mă înşel una este chiar Bistriţa, unde este primar PSD. Deci nu e vorba aici de controlat adversari politici, e vorba de acolo unde am avut sesizări. Deci n-are legătură cu campania electorală. A apărut o ştire de la un corespondent de la Sibiu al unei televiziuni căreia îi plac breaking news-urile’, a susţinut prim ministrul într-o emisiune la Digi 24.

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, despre ancheta Corpului de Control al premierului la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) cu privire la acordarea unor despăgubiri pentru imobile din mai multe unităţi administrativ-teritoriale, inclusiv municipiul Sibiu, că la Primăria Sibiu nu există nereguli.

‘Chiar în perioada de campanie electorală, interesant. Nu este nicio problemă. La Primăria Sibiu s-au făcut nenumărate verificări, se vor face în continuare. Stau foarte liniştit. Ştiu ce este acolo şi nu o să găsească nicio neregulă, dar îmi dă de gândit că dl. Ponta, candidatul Ponta, îl trimite pe prim-ministrul Ponta să trimită Corpul de Control la primăria contracandidatului să facă verificări cu zece zile înainte de turul doi al alegerilor. Totuşi, parcă lucrurile nu sunt în regulă. (…) Oricând, simplu, oricine poate să controleze orice. Nu există nereguli la Primăria Sibiu, simplu de tot’, a declarat Iohannis, într-o conferinţă de presă.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.