Ponta: Legea amnistiei va fi respinsă, avem un angajament internaţional

Ponta: Legea amnistiei va fi respinsă, avem un angajament internaţional

Ponta: Legea amnistiei va fi respinsă, avem un angajament internaţional

by November 12, 2014 0 comments

Legea amnistiei va fi respinsă de Parlament, a declarat miercuri seara candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la prezidenţiale, Victor Ponta, invocând în acest sens şi un “angajament internaţional”.

“Spre deosebire de lozincile spuse de domnul Iohannis acum, că atunci în 2013 nu a spus nimic, ministrul Justiţiei, care este aici cu mine, a dat aviz negativ pe această lege. Avem un angajament internaţional şi această lege va fi respinsă, dar atenţie! Nu prin poveşti că eu, preşedintele Iohannis sau preşedintele Ponta, o să refuz (promulgarea n-r.). Preşedintele nu poate să refuze, ci Parlamentul poate să respingă”, a afirmat Ponta, la B1 TV.

Îndemnat de Klaus Iohannis să convoace Parlamentul pentru respingerea definitivă a acestui proiect de lege al amnistiei şi graţierii, Ponta a răspuns: ”Nu puteţi să convocaţi dvs (Parlamentul – n.r) pentru că nu sunteţi parlamentar. (…) La ultima moţiune de cenzură din Parlament un senator PNL a venit la tribună şi a vorbit în numele PNL. (…) La fel a zis, pesediştii vor legea. Ştiţi cine era, domnule Iohannis? Domnul senator Sorin Roşca Stănescu, ştiţi unde este? E cu dumneavoastră la partid sau e în altă parte?’.

Citeste mai mult 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.