SONDAJ CSCI: Victor Ponta, pe primul loc şi în a doua confruntare

SONDAJ CSCI: Victor Ponta, pe primul loc şi în a doua confruntare

SONDAJ CSCI: Victor Ponta, pe primul loc şi în a doua confruntare

by November 12, 2014 0 comments

Victor Ponta rămâne superior lui Klaus Iohannis şi în a doua confruntare electorală dinaintea turului II al alegerilor prezidenţiale, potrivit unui sondaj CSCI, realizat telefonic, în timpul dezbaterii de miercuri seară, de la B1 TV.

Victor Ponta este pe primul loc şi în a doua dezbatere electorală cu Klaus Iohannis.După prima oră de dialog, cei premierul este văzut drept câştigător al celei de-a doua runde a finalei pentru Cotroceni de 57% dintre cei chestionaţi, iar Klaus Iohannis doar de 43%.
După prima jumătate de oră a confruntării, candidatul PSD-PC-UNPR la preşedinţie era văzut drept câştigător al dezbaterii de 56% dintre repondenţi.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a acceptat şi a doua confruntare cu Victor Ponta, după cea de marţi seara. Deşi mai mulţi analişti politici, jurnalişti, dar şi politicieni de dreapta au spus că Iohannis a venit total nepregătit la prima dezbatere, Iohannis s-a apărat spunând că a fost doar “un talk-show, nu o dezbatere pe teme prezidenţiale”, “dar, decât nimic..”.

Citeste mai mult

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<