Tudor Pendiuc şi fiica sa, Ema Pendiuc, au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Tudor Pendiuc şi fiica sa, Ema Pendiuc,  au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Tudor Pendiuc şi fiica sa, Ema Pendiuc, au fost reţinuţi pentru 24 de ore

by November 7, 2014 0 comments

TUDOR PENDIUC, primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, şi fiica acestuia, Emanuela, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii DNA. Cei doi sunt cercetaţi, alături de alte patru persoane, într-un dosar de corupţie. Tudor Pendiuc este acuzat de procurorii DNA de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată, iar fiica acestuia de complicitate la luare de mită şi spălare de bani

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reţinerea pentru 24 de ore, începând de la data de 6.11.2014, a lui TUDOR PENDIUC, primar al municipiului Piteşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi  abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată (două acte materiale) şi a fiicei acestuia, EMANUELA ELENA PENDIUC, pentru săvârşirea infracţiunilor  de complicitate la luare de mită şi spălare de bani.

De asemenea, VIŞOIU VALENTIN, acţionar la CNCD S.A, SC Conarg S.A, Conarg Real Estate S.R.L, este acuzat în acelaşi dosar pentru săvârşirea infracţiunilor dare de mită, spălare de bani, complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, BARBU FLORIN ŞERBAN, acţionar în cadrul SC Conarg Real Estate S.R.L., pentru săvârşirea infracţiunilor complicitate la dare de mită şi spălare de bani, iar SCARLAT CONSTANTIN și VĂSÎI GHEORGHE, ambii reprezentanţi ai S.C. GIREXIM UNIVERSAL S.A. şi S.C. CNCD S.A., pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.