Victor Ponta: Vreau sa continui actul de guvernare alaturi de PSD, UNPR, PC, UDMR si PLR

Victor Ponta: Vreau sa continui actul de guvernare alaturi de PSD, UNPR, PC, UDMR si PLR

Victor Ponta: Vreau sa continui actul de guvernare alaturi de PSD, UNPR, PC, UDMR si PLR

by November 17, 2014 0 comments

“Atat timp cat am sprijinul coalitiei imi propun sa raman in functia de prim ministru”, a anuntat luni premierul Victor Ponta, intr-o conferinta de presa. “Nu vreau sa o luati ca o polemica politica, cred cu toata obiectivitatea ca ACL, care e acum reprezentanta opozitiei, inca nu are o echipa guvernamentala si un program care sa asigure predictibilitate si dezvoltare. Intentionez sa continui actul de guvernare alaturi de PSD, UNPR, PC, UDMR si PLR, sa adoptam cat mai repede bugetul. S-a terminat campania, nu schimbam nici cota unica, nu marim taxele, astea sunt armele fiecarui partid, dar vreau ca toata lumea sa stea linistita”, a adaugat Victor Ponta.

Victor Pona a sustinut o declaratie de presa alaturi de presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea,
de seful UNPR, Gabriel Oprea, seful PC, Daniel Constantin, si Calin Popescu Tariceanu.

De remarcat ca a lipsit orice reprezentant al UDMR, desi formatiunea minoritatii maghiare este membra a coalitiei de guvernare.

Toti cei prezenti si-au exprimat sprijinul pentru mentinerea lui Victor Ponta in functia de prim ministru. Ponta, de altfel, le-a cerut colegilor sai din partid ca pentru o vreme “sa taca” si, vorbind despre nevoia de mentinere a unitatii partidului, a amenintat chiar cu “despartirea drumurilor” fata de cei care “doresc altceva in viata sau vor avantaje personale”.

Totodata, Victor Ponta a precizat ca PSD va vota marti, in cadrul Camerei Deputatilor, pentru respingerea legii imunitatii si pentru incuviintarea cererilor justitie.

Tariceanu a anuntat si el ca va cere marti in Senat un vot pentru constatarea starii de incompatibilitate in cazul lui Akos Mora, care s-a autosuspendat recent din PNL.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.