Halucinant! Cainii vagabonzi din Romania adoptati de straini ajung in bordelurile occidententale pentru zoofilie. O parte sunt folosititi pentu experimente

Halucinant! Cainii vagabonzi din Romania adoptati de straini ajung in bordelurile occidententale pentru zoofilie. O parte sunt folosititi pentu experimente

Halucinant! Cainii vagabonzi din Romania adoptati de straini ajung in bordelurile occidententale pentru zoofilie. O parte sunt folosititi pentu experimente

by January 15, 2015 2 comments
90% din cainii care pleaca din Romania spre adoptie in strainatate ar fi folositi in alte scopuri decat cele declarate de ONG-uri, respectiv pentru experimente si zoofilie, a declarat Razvan Bancescu, seful de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor din Primaria Capitalei. Acesta spune ca maidanezii din Romania ar ajunge in bordeluri pentru zoofili din Germania si Danemarca.

 Intr-o conferinta de presa sustinuta joi, Razvan Bancescu a prezentat imagini cu caini supusi sexului anal sau masturbarii de catre zoofili, pentru a-si sustine afirmatiile.  Acesta spune ca din 20.000 de caini dati spre adoptie in strainatate in 2014, doar 4000 de adoptii au putut fi verificate.Bancescu a declarat ca a prezentat toate dovezile gasite procurorilor, iar acestia cerceteaza cazul.
Primaria Capitalei a  capturat peste 51.200 de maidanezi din octombrie 2013 pana in prezent, pe strazile orasului mai ramanand  circa 4.000 de caini, a declarat Razvan Bancescu, seful de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA). Dintre acestia circa 23.000 au fost adoptati, 2000 se afla in adaposturile municipalitatii, iar restul au fost eutanasiati.In 2013, municipalitatea a estimat ca sunt in Capitala circa 64.000 de caini. Bancescu spune ca in prezent, desi au fost capturati doar 51.000 de caini, au ramas pe strazi doar 4.000 de caini, restul fie murind pe cale naturala (circa 9%), fie fiind luati de cetateni in incercarea de a-i salva.

“In luna decembrie 2014 s-a inregistrat cel mai redus numar de persoane muscate de cainii fara stapan din ultimii 30 de ani. De la inceputul programului, s-au solutionat 17.600 de sesizari si au fost capturati 51.200 de caini fara detinator. Totodata, s-au adoptat 23.000 de caini, au fost verificate 6.400 de adoptii si s-au indentificat nu mai putin de 24 de adaposturi clandestine” a declarat Razvan Bancescu, coordonatorul ASPA.

Razvan Bancescu spune ca municipalitatea si-a indeplinit obiectivul asumat in septembrie 2013, dupa ce Ionut, un baiat de 4 ani a fost omorat de caini in Capitala, de a reduce cu 80% numarul de maidanezi din Bucuresti pana in martie 2015.

In plus, Bancescu spune ca numarul de muscaturi din Capitala a fost redus cu 90%, in luna decembrie 2014 inregistrandu-se cel mai redus numar de persoane muscate de cainii fara stapan in ultimii 30 de ani.

Raportat la ultimii 3 ani, in septembrie 2012 au fost 780 de persoane muscate de caini, in septembrie 2013 – 475, iar in decembrie 2014 – 107. In decembrie 2014 au fost muscate de maidanezi doar 89 de persoane.

In aceeasi perioada, 16.700 de caini cu stapan au fost sterilizati (din sectorul 1 – 8%, din sectorul 2 – 15%, din sectorul 3 – 16%, din sectorul 4 – 22%, din sectorul 5 – 15%, iar din sectorul 6 – 24%).

Capturarea cainilor fara stapan va continua, a declarat Bancescu:  “In continuare mergem pe teren, capturam caini, solutionam situatiile sesizate de bucuresteni. Mentinem dispeceratul operational non-stop 021/9844. Verificam adoptiile in continuare pentru a descuraja abandonurile, monitorizam adaposturile clandestine”.

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Eutanasiati Maidanezi
  #1 Eutanasiati Maidanezi 16 January, 2015, 15:55

  Pana la urma maidanezii primesc ce merita si inca prea putin avind in vedere ca maidanezii au omorit oameni .

  Reply this comment
  • the wonderer
   the wonderer 14 January, 2016, 04:42

   Nu este adevărat și este foarte crud sa citesc asa ceva ca și iubitor de animale.traiesc de 7 ani în UK și aici legile de protecție ale animalelor exista .pb care se pune de fapt este ca ei sunt abandonați de către cei cărora le-au investit incredere- oamenii ,nu ar trebui sa ne numim asa pe că nu avem pic de umanitate în noi eu nu ma număr printre cei care vreodată neglijează animalele verbal or fizic e crud inuman e însuși împotriva cuvântului uman sau rațiune. O soluție se găsește mereu sa salvam aceste gentile ființe care nu știu decât sa iubească. Și în schimb primesc cruzime e inadmisibil nu ar trebui sa se întâmple într-o tara civilizata mi-e rușine ca e tara mea și sa se aju ga sa se întâmple asa ceva în secolul 21.sterilizarea nu este prea cunoscuta la noi în tara și cei care ar trebui sa o facă iau bani și folosesc în scopuri proprii.o investigație ar dezvălui și lamuri pb.e mult mai ușor sa sterilizeze și nu ai nici un drept sa iei viata unei ființe care nu ia-i Dat tu viata.sunt sigura se găsesc multi binevoitori sa hrănească aceste animale în adăposturi se arunca mâncare multa în fiecare zi cit e sa oprești și la un cățel. Nu ar exista animale pe străzi dacă nu ar fi abandonate și sterilizare și pb se pune aici la educația populației sa sterilizeze un cățel pisoi etc cind ajunge la Vista stabilita.toata Europa ne condamna și o fac și eu aceasta nu este o soluție într-o tara civilizata .educarea populației va crea multe oportunități de sterilizare și iubire a acestor animale.si răspunzând la ceea ce s-a spus s-a dovedit ca nu ciini maidanezi erau de vina pe moartea lui Ionuț ci cei de paza de la compania respectiva asa ca sa generalizam nu are rost dacă un pedofil este într-un oraș și e brunet asta înseamnă că toți brunetii din acel oraș sunt pedofili sau dacă am 5 cerșetori romani în Manchester asta înseamnă că toți romanii sunt cerșetori?hai sa reflectam asupra pb și sa găsim soluții rezonabile nu ceea ce se face acum.am încredere ca ro încă a atins sau v-a atinge un standard ridicat de protecție a animalelor asa cum se cere în Uniunea Europeană. Sau cel puțin aceasta e dorința mea…..

   Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.