16 februarie, decizie finala in cazul Ridzi

16 februarie, decizie finala in cazul Ridzi

16 februarie, decizie finala in cazul Ridzi

by February 9, 2015 0 comments

Dupa mai bine de cinci ani de la inceperea procesului in care este inculpata Monica Iacob Ridzi, acesta se apropie de final.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) va lua luni, 16 februarie o decizie definitiva in cazul fostului ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi. Aceasta a fost condamnata, pe fond,  la 5 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in dosarul privind organizarea Zilei Tineretului.

La final, Monica Iacob Ridzi le-a cerut judecatorilor clementa, argumentand ca are doi copii: “Am platit politic si personal pentru ca am fost credula in oameni. Problemele mele de sanatate s-au acutizat. Saptamana trecuta eram internata pentru investigatii, iar recent m-am externat pentru a fi aici. Din cauza stresului din ultimii cinci ani de zile si copiii mei s-au nascut cu probleme. De cinci ani de zile am trait momente de umilinta profunda si uneori am simtit, efetiv, ca mor cu dreptatea in mana. Viata mea si a copiilor mei este la acest moment in mainile dumneavoastra”, a declarat Monica Iacob Ridzi.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.